Problemi u vezi

Pravi je dečko onaj na kojeg se možete osloniti i za kojeg ste uvijek „broj jedan“, bez obzira na sve drugo.

Kada ste u vezi s nekim, minimalno što tražite od te osobe je poštovanje i da mu budete prioritet. Želite nekoga zbog koga ćete se osjećati posebnim i važnim, a ne biti s nekim tko vas ima kao rezervu kada svi drugi planovi padnu u vodu.

No, kako to znati – da svom dečku niste prioritet, nego samo rezerva?

1. Vi zapravo niste nikad definirali ono što imate

Možda ste već dulji niz vremena zapeli u nekoj fazi neobvezatnog druženja ili neobvezatne ljubavi. Svaki puta kad biste vi htjeli definirati vaš odnos i preispitati što ste, jeste li dečko i cura ili tek prijatelji s povlasticama, on nastoji promijeniti temu. Ako želite vezu, ne biste se trebali zadovoljiti s nečijim mrvicama. Jer možda on, dok je s vama, sanjari o nekoj trećoj curi, dok ste vi sve nade položili baš u njega.

2. On ulaže više truda i vremena u druge ljude nego u vas

Ako se uvijek može javiti drugim ljudima na telefon dok provodi vrijeme s vama i ako vama nikad nije tako ažuran u odgovaranju na poruke i pozive, možda nije baš tako zainteresiran. Vrlo vjerojatno u njegovom životu postoji još netko na koga čeka i o kome mašta, dok se u međuvremenu zabavlja s vama.

3. Ne želi nikakvu interakciju s vama preko društvenih mreža

Ako ne želi fotografije, storije, označavanja ili ostavljanje komentara ispod njegovih objava, pa nije li vam to signal koji bi vas trebao natjerati da malo promislite? Ako ste već neko vrijeme zajedno, zašto se on svaki puta uspaniči i traži da ga ne označavate na fotografijama?

Tessa Hardin Zašto privlačite toksične veze? Ovo su razlozi zbog kojih uvijek završite s otrovnom osobom

4. Drži vas odvojene od prijatelja

Nikad niste upoznali njegove prijatelje, a ponekad imate osjećaj kako izlazite na neka čudna mjesta, samo kako ne bi sreli nikog poznatog. Ako vas on nema namjeru upoznati i predstavljati svojim prijateljima, možda ste za njega još uvijek ona druga, rezervna opcija.

5. Već vas je jednom ghostao

Dejtanje je krenulo lijepo, a onda je on samo iznenadno odlučio nestati i više se ne javljati. Nakon nekog vremena šutnje i neodgovaranja na poruke, opet vam se javio kao da je zainteresiran za vas. To je loš znak, jer često puta ukazuje da mu se više sviđala druga djevojka, koja ga je očito odbila. Nakon što ga je njegova djevojka iz snova nogirala, sjetio se vas. Vi ste mu opet privremeno rješenje, dok ne nađe nekog boljeg, a tada će nestati iz vašeg života, baš kao što je to jednom već napravio. 

6. Zbog njega se ne osjećate važno

Bi li on primijetio da nestanete i da mu neko vrijeme ne šaljete poruke ili pozive? Bi li primijetio da vas nema? Sigurno ste se prepoznale u ovome, ako ste baš vi te koje prve uvijek inicirate kontakt, bilo da se radi o pozivu ili porukama. Ako osjećate da vašem dečku nije važno ono što govorite ili radite, mislite ili osjećate, zašto ste još uvijek s njim? Dečko je osoba zbog kojeg biste se trebale osjećati posebno.

7. Uvijek se morate prilagoditi njegovom rasporedu

Kada ste nečija opcija broj 2, nisu važni vaše vrijeme ili vaše ideje, važno je da se vi prilagodite njemu. On dobro zna da ste zaljubljeni. Stoga nikad vi niste zauzeti, nego je on taj koji je zauzet. Vi se dovodite u situaciju da čekate pored mobitela i čujete kad ćete moći uskočiti u neku praznu rupu u njegovom rasporedu.

8. Nema šanse da bi vas počastio

Kad se dečku sviđa neka cura, on će učiniti sve moguće da joj pokaže svoju naklonost. Ukoliko ste primijetile da je on previše škrt da vas počasti običnom kavom ili kakvom sitnicom za npr. proslavu rođendana ili nekog drugog životnog uspjeha, vrlo vjerojatno niste njegov prvi izbor.

 

ne prioritet već rezerva rezervna opcija cura kao rezervna opcija jeste li mu prioritet ili samo rezerva drugi izbor cura u rezervi

Još vijesti