Slika nije pronađena

Valentinovo je sutra! Krajnje je vrijeme da osmislite kako ćete ga provesti. Koliko god da imate (ili nemate) vremena, taj dan sigurno možete napraviti vrijeme za druženje i odlazak na spoj. Pitanje je samo gdje otići i na kakav spoj?

Nije kasno, iako se čini da je. Dan je prije Valentinova, ali to nije znak da trebaš paničariti. Ako ti i dečko još nemate nikakve planove za spoj i ne znate gdje i kako provesti ovaj romantičan dan, donosimo ti prijedloge spojeva koji su slatki i romantični, a koje još uvijek stigneš organizirati. Stigla bi ih organizirati i da kreneš sutra ujutro! Možda nemaš vremena za organizirati nešto veliko, ali velike su geste ionako precijenjene. Bilo kakav spoj koji uključuje vas dvoje i malo romantike može biti idealan. Zabavit ćete se dobro, a na koji ćete spoj otići, ovisi o vama i o tome kakav ste par. Evo naših ideja!

1.U kino na „Titanic“
U kino su se vratile projekcije „Titanica“. Igra baš ovih dana oko Valentinova, što je idealna situacija za vas ako ste ljubitelji filmova, a pogotovo ovog klasika. Romantičan film + odlazak u kino, to je standardni dejt koji uvijek pali kada nemate neku bolju ideju.

2.Piknik i filmska projekcija u sobu
Zapravo čak niti ne morate do kina kako bi imali filmsku večer za Valentinovo jer si to možete organizirati i doma. Možeš urediti malo sobu i dati joj dašak romantike, složiti na pod dekicu, jastuke i napraviti romantičnu piknik atmosferu. Upaliti vaš omiljeni film ili neki koji govorite već neko vrijeme da ćete pogledati.

3.Odlazak na pizzu ili ćevape
Jedan tipičan spoj za Valentinovo je otići negdje jesti, a vi ga možete napraviti na svoj način. Odite na neko mjesto gdje je vaša najdraža hrana. Neki restorani imaju na ovaj dan i posebno romantičnu atmosferu. Iako je tipični spoj, nije zbog toga lošiji ili dosadan.

4.Izlazak
Neki parovi ipak nisu toliko romantični i ne žele nikakve sladunjave atmosfere, što je isto okej. No, to ne znači da ne trebate otići na spoj. Zašto ne otići u izlazak i dobro se zabaviti u društvu jedno drugoga? Nazdraviti za vašu vezu i zabaviti se.

DIY pokloni za Valentinovo I za dečke i za cure: 5 slatkih poklona za Valentinovo koje lako možeš napraviti sama kod kuće

5.Krafne ili kolač u slastičarnici
Još jedna opcija koja uključuje hranu je da odete pojesti nešto slatko. To je romantičnije od ćevapa, ako je romantika ono što tražiš. Pogotovo ako ste oboje u obvezama i nemate baš puno vremena. Ovo je način kako se na taj dan posvetiti jedno drugome čak i kad ste u gužvi.

6.Escape Room
Za parove koji su spremni za avanturu, dejt može biti odlazak u Escape Room. Ne garantiramo da se do izlaska nećete posvađati, jer sve je moguće, ali ćete se dobro zabaviti i to će vam Valentinovo ostati u sjećanju.

7.Večer društvenih igara
Monopoly, Čovječe ne ljuti se ili neke karte, kakvu god društvenu igru imaš, izvuci ju i zabavite se na taj način na Valentinovo. Ne mora dejt za Valentinovo biti filmski romantičan. Bitno je da je vama zabavan, a društvene su igre uvijek dobra ideja.

8.Gledanje zalaska sunca
Otiđite na neki vidikovac ili samo neko mjesto u vašem gradu koje ima lijepi pogled i uživajte u zalasku sunca. Uzmite dekicu, bombonjeru i nešto za popiti i malo se smrzavajte zajedno u romantičnoj atmosferi.

valentinovo Klišeji koje gledamo svako Valentinovo: 5 tradicija s kojima trebamo prestati jer nemaju smisla

9.Isplanirajte dupli spoj
Oni koji su si jako dobri s još nekim parom mogu organizirati i dupli spoj. Nešto zabavno poput kuglanja ili samo zajedničkog odlaska na piće ili pojesti nešto. Što god je aktivnost koju inače volite raditi zajedno.

10.Rekreirajte svoj prvi spoj
Možete biti i malo nostalgični i osjećajni pa rekreirati svoj prvi spoj. Svi se uvijek sjećaju prvog spoja koji su imali, a čak i da ga ne možeš rekreirati identično, napravi najsličnije moguće. Ispast će svejedno super!

valentinovo dan zaljubljenih ljubav kako ga proslaviti ideje za spoj za valentinovo ideje za dejt gdje ići za valentinovo što raditi na valentinovo

Još vijesti