Prijateljstvo ili ljubav?

Osnovni je zakon prijateljstva da ne diraš u bivše momke svoje frendice. No, kako je život nepredvidiv, nikad ne znaš zbog koga bi mogla izgubiti glavu.

Mi ti donosimo prijedloge što napraviti ukoliko si prema bivšem dečku svoje prijateljice počela ipak razvijati neke osjećaje.

Zaljubila si se? E sad se i odljubi, nije on jedini na ovome svijetu

Ljudi svoje osjećaje ne mogu kontrolirati pa tako ni to u koga će se zaljubiti. Ukoliko o tvojim osjećajima nitko ništa ne zna, niti tvoja frendica, niti dotični gospodin, neka tako i ostane. Svijet je mjesto prepuno zgodnih momaka i tebi će se protekom vremena već svidjeti neka druga osoba. Bilo bi pomalo čudno da budeš s dečkom, s kojim je prije bila tvoja prijateljica. Sasvim je normalno da bi se tvoja frendica mogla osjećati izdanom, zamisli; njezina frendica i njezin bivši skupa.

Ti si već zabrijala s frendičinim bivšim i ludi ste jedno za drugim?

Ne bismo ti voljeli biti u koži. Bilo bi fer da svojoj frendici kažeš cijelu istinu, to je jednostavno ljudski. Vrlo vjerojatno će biti razočarana. Možda će te zauvijek prekrižiti iz svoga života, a možda će ti ipak dati šansu i predložiti da biraš između nje i toga dečka. Sad sve ovisi kakvi su tvoji prioriteti, je li ti više stalo do nove veze ili do frendice. Ukoliko je tvoja frendica s tim dečkom bila nekad davno i prema njemu nema više nikakvih osjećanja, može se dogoditi i da vas podrži.

Tvoj izbor i sama snosiš posljedice

Ukoliko se nađeš u takvoj situaciji, postavi si samo pitanje: je li taj dečko vrijedan rizika gubitka vašeg prijateljstva. Također se samo zapitaj kako bi se ti osjećala u njezinoj koži. Zato pamet u glavu, prije nego što napraviš nešto zbog čega ti bi ti kasnije moglo biti žao.

 

 

 

prijateljičin bivši dečko zaljubljena u prijateljičinog bivšeg frendičin bivši

Još vijesti