Slika nije pronađena

Odlučio je svima ispričati kako je izgledalo njegovo iskustvo na Supertalentu, na riječima nije ni malo štedio. YouTuber Dario Oreški koji vodi kanal Dare TV objavio je prije par dana video 'Supertalent - ISTINA, SVE JE NAMJEŠTENO!'.

Loše mu je sjelo Supertalent iskustvo, a svoje je nezadovoljstvo podijelio i sa svim svojim pratiteljima. U videu je pričao o svemu - odnosu žirija prema natjecateljima, kakvi talenti idu dalje, ali i problemima koje je imao s produkcijom.

'Da ne dužim previše! Ja sam bio na snimanju i sve prošlo bez problema, ja sam razočaran sa žirijem i to što su oni meni rekli da ću biti na tvu pa su me izbacili, a kao drugo ja nisam prošao dalje jer je to sve namještaljka! KAKO ZNAM? Ja koji sam se zaista potrudio kao komičar nisam prošao bio sam pristojan i kulturan! Oni dupini što su se bacali po podu su prošli? LJUDI O ČEMU PRIČAM!', napisao je u komentaru objašnjavajući svoje nezadovoljstvo.Iako nije prošao dalje, Youtuber tvrdi da mu je produkcija obećala da će se njegov nastup svejedno prikazati u jednoj od emisija. Kako su emisije prolazile, njegovog nastupa nije bilo, a nakon što ih je svakog tjedna ispitivao kada će biti njegov nastup, oni su mu govorili da će biti sljedeće nedjelje.

Osim što snima za svoj YouTube kanal, Dario je i komičar, a komičarski je nastup pripremio za audiciju. Priznao je da se maksimalno potrudio, uzeo slobodan dan, doputovao u Zagreb – a kada je došao na audiciju, žiri ga nije mogao ni poslušati do kraja. Maja Šuput i Martina Tomčić su mu posebno stale na žulj. Kako tvrdi, Martina je nakon 5 sekundi njegova nastupa okrenula glavu i stisnula gumb. Zasmetalo mu je što nije do kraja odslušala njegov nastup i tek onda donijela odluku. Za Maju je prokomentirao da je postala vulgarna i da više nije zabavna kako je bila prije. S obzirom kakvi su nastupi prošli, a on nije, smatra da je cijela emisija namještena i da roditelji vjerojatno potplate nekoga kako bi njihova djeca išla dalje.Slobodna Dalmacija je kontaktirala Novu TV kako bi ih priupitali za komentar na Darijeve navode, posebno onaj koji se tiče obećanja da će njegov nastup biti prikazan na TV-u, a nije bio. Odgovor koji su dobili je sljedeći: 'Na audicijama Supertalenta koje su se održale u lipnju ove godine prijavilo se preko 400 kandidata i svi nastupi, nažalost, ne mogu biti prikazani u osam audicijskih emisija, koliko ih je ove sezone. Žiri je pogledao svaki nastup i ocijenio. Na odluku o tome koji nastupi idu u emitiranje utječu brojni parametri koje produkcijski i urednički tim pažljivo razmatra i donosi odluku.'Njegovi su ga pratitelji podržali u komentarima, složivši se da je žiri katastrofa i da je cijeli show namješten.

Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Uskoro nam stiže film s poznatim domaćim Youtuberima. Spremni? Veronika Rosandić otkrila nam je prve detalje i iskustva sa snimanja

'Ovo mi je najdraži video koji sam ikada snimio' – popularni regionalni youtuber trenda, što je sada napravio?

YouTuber popljuvao štrajk profesora jer ne želi u školu subotom! Poziva na #štrajkučenika

žiri Hrvatska Supertalent namješteno youtuber Supertalent 2019

Još vijesti