Slika nije pronađena

Neke od ovih serija pogledali smo i nekoliko puta i jednostavno ih obožavamo. Mislimo da znamo sve o njima, no čini se da su nam neke stvari ipak promakle. Postoje ljudi koji mislile da iza humorističnih serija stoje ipak neke ozbiljnije poruke.

Ovo su teorije zavjere koje su stvorene oko omiljenih serija, a neke su nas stvarno iznenadile.

Will iz serije 'The Fresh Prince' je mrtav

Will Smith oduševio nas je brojnim ulogama, ali nekako nam je ipak najdraža ona u kojoj glumi Willa u seriji Princ iz Bel Aira. Jeste li ikad čuli teoriju da je Will zapravo mrtav? Naime, postoje oni koji smatraju da je uvodna špica ustvari njegov stvarni život i kad upadne u tučnjavi s dečkima na igralištu, oni ga ubiju i on umre. Ipak, završi u raju čiji je simbol kuća njegovog ujaka u Bel Airu. Ovo nismo očekivali.Flinstonesi i Jetsonsi živjeli su/žive u isto doba

Iako smo mislili da je obitelj Kremenko živjela u neko davno doba, a da je Obitelj Jetsons iz budućnosti, čini se da smo u krivu. Naime, neki vjeruju da oni žive istom dobu, ali nakon nuklearnog rata. Neki su tada otišli živjeti u svemir, a neki su ostali na Zemlji i žive kao u dalekoj prošlosti. Čudno!

  

Spongebob je mutant

Svi smo gledali ovaj crtić, ali ovo nismo očekivali. Dakle, Spongebob i njegovi prijatelji bili su normalne životinje, ali su dobili moć govora nakon nuklearnog testiranja. Da stvar bude čudnija, dolina u kojoj Spongebob živi zove se Bikini Bottom, a nazvana je prema Bikini Atollu – nuklearnom testiranju koje je provedeno četrdesetih godina prošlog stoljeća.


Lizzie McGuire je šizofreničarka

Ovo možda čak ima i malo smisla. Dakle, Lizzie McGuire je curka koja kad je u problemu uz sebe ima malu animiranu curicu koja je njezin drugi ja. Ona čuje glasove koje drugi ne čuju, a kad je pod stresom pojavljuje se animirani lik.Šizofreničari mijenjaju ponašanje nakon što su pod velikim stresom, a postoji teorija da je njezina bff Miranda njezin izmišljeni lik. Autor vjerojatno nije planirao da to tako ispadne, ali sve skupa ima pomalo smisla.


Charlie Brown ima rak

Ovu teoriju ne podržava puno stvari, osim toga da jadni Charlie nema kosu što bi moglo značiti da je prošao kroz kemoterapiju. No, ipak ima ekipe koja vjeruje u tu verziju serije. Kao da nam nije dovoljno žao malog Charliea.


Ash iz Pokemona je u komi

Kao da nam žele pokvariti sve serije! Ovdje se pak radi o tome da postoji teorija u kojoj je Ash dečko koji je završio u komi i onda sanja o novim avanturama s Pokemonima koji naravno nisu stvari. Ovo se objašnjava time da kroz cijelu seriju Ash nikad ne stari. Foto: Youtube/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Ljubav, dečki, veze: Serije koje rješavaju sve ljubavne probleme

8 serija koje će obožavati svi ljubitelji horora

Jedva ih čekamo: nove sezone omiljenih serija koje se u rujnu vraćaju na male ekrane

serije Teorije Zavjere

Još vijesti