Slika nije pronađena

Sinoć su gledatelj imali priliku vidjeti kandidate iz pete emisije showa Hrvatska traži zvijezdu. Bisera ni ovaj put nije nedostajalo, kao i onih koji su nas svojom izvedbom zaista oduševili...

Prva je nastupila Karmen Pantić koja je izjavila da nikada neće postati umišljena kao Kim Verson, prošlogodišnja pobjednica. Jedina razlika između tvog pjevanja i jumbo pizze je u tome što s pizzom možemo prehraniti cijeli familju, a tvojim pjevanjem ne možeš ni sebe, rekao joj je Tony i pokazao izlazna vrata.

28-godišnji Vedran Prlac imao je daleko bolji nastup i zaradio je prolaz u daljnje natjecanje.

16-godišnja Sara Barbarić doživjela je pravo iznenađenje nakon što ju je Tony posjetio u njezinom domu i uručio pozivnicu za daljnje natjecanje. Sara je otpjevala pjesmu Joss Stone...

Još jedna djevojka koja je oduševila žiri i zaradila prolaz dalje zove se Romana Pavliša. Posebnu je njenu izvedbu pohvalila Ivana.

Aleksandar Milošević posebno je razočarao Tonyja svojom izvedbom turbofolk hita. Budi mi dobra vila, ja ću krepat od tolikih debila - komentirao je Cetinski.

HTZ ne bi bio što je da ga i ove godine nije posjetio legendarni Mile Drmić. Mile na audicije dolazi svake godine, tako da mu je ovo treća za redom, no za razliku od prethodna dva puta, ova audicija zasigurno će mu ostati u sjećanju. Osim što je zapjevao, Mile se toliko udomaćio da je postao i član žirija, ali i snimatelj, redatelj, ton majstor i još mnogo toga.

Hrvatska traži zvijezdu htz