Slika nije pronađena

Popularna tinejdžerska serija 'Hellcats' o navijačicama sa Sveučilišta Lancer u kojoj glavne uloge imaju Aly Michalka i Ashley Tisdale uskoro će se početi prikazivati i na našim malim ekranima.

Prikazivanje započinje 7. listopada na Domi TV, no još se točno ne zna u kojem terminu. Serija 'Hellcats' je snimana u Vancouveru, a nastala je prema knjizi spisateljice Kate Torgovnick: 'Cheer! Inside the Secret World of College Cheerleaders'. Jedan od izvršnih producenata serije je Tom Welling koji je utjelovio lik mladog Supermana u popularnoj seriji Smallville.

Saznaj tko su likovi:

Marti Perkins (Aly Michalka) ambiciozna je studentica prava koja se pridružuje navijačicama Hellcats kako bi mogla nastaviti školovanje na Sveučilištu Lancer. Nakon što se pridruži timu, Marti se nađe u svijetu natjecanja i urote, ali i zadivljujućeg prijateljstva.

Savannah Monroe (Ashley Tisdale) kapetanica je Hellcatsa. Ona je energična Teksašanka koja pod svoju zaštitu stavlja novu cimericu Marti. Prijateljski raspoložena i talentirana Savannah uživa u ulozi kapetanice tima, unatoč neodobravanju njezinih roditelja.

Dan Patch (Matt Barr) Martin je najbolji prijatelj. On radi na dokovima kao strojar te, iako nikada nije želio studirati, strastveno voli dokumentarce, tako da je kamera uvijek uz njega.

Alice Verdura (Heather Hemmens) jedna je od glavnih navijačica Hellcatsa, ali je marginalizirana zbog ozljede gležnja i nije sretna idejom da je mijenja Marti. Dodatak ovoj bolnoj rani je i činjenica da Marti postaje sve bliskija s njezinom starom simpatijom Lewisom.

Lewis Flynn (Robbie Jones) navijač je Hellcatsa koji im se pridružio nakon što se razočarao nizom nepravilnosti u klubu. Odmah mu pažnju zaokupi Marti, iako je nekada imao vezu s drugom članicom tima, Alice.

Wanda Perkins (Gail O'Grady) Martina je majka koje se ona većinu vremena srami.

Iako je Wanda ljubazna i draga, njezina neodgovorna priroda staje na put njenom odnosu s kćeri. One često zamjenjuju uloge majke i kćeri te Marti postaje ona koja brine o svemu.

Vanessa Lodge (Sharon Leal) trenerica je Hellcatsa i bivša glavna zvijezda tog tima. Njezina budućnost ovisi o uspjehu tima na natjecanjima.

Pogledajte trailer:

Hellcats serija tv serija Aly Michalka ashley tisdale

Još vijesti