Slika nije pronađena

Iako nas od završetka Big Brothera sada dijeli već nekoliko tjedana, čini se kako se prašina oko dvoje glavnih protagonista, barem onih ljubavnih, još uvijek ne stišava. Dakako, radi se o Nemešu i Marijani.

Par je tjednima izluđivao i uzbuđivao stanare, ali i javnost u regiji svojim seksualnim igricama ispod plahte. Međutim, iako su oboje izjavljivali da se radi o pravim osjećajima te se činilo da će se romansa nastaviti i u stvarnom životu, Nemeš je u finalu Marijani dao nogu. Marijana kaže kako se nada da će se on predmisliti, ali sudeći prema vijestima koje stižu s njegove strane to se neće tako skoro dogoditi.

Marijana Čvrljak

Rođena je 7. veljače 1984. godine u Šibeniku. Ima muža Ivana i kćer Korinu za koju je izjavila kako je najveće postignuće u životu. Obožava narodnu glazbu i triler filmove. Savršeni dan joj mora započeti kavom, cigaretom i internetom. Životni moto joj je: 'Jednom se živi.'

Pobijedila je u ovogodišnjem Brig Brotheru te postala bogatija za 104,700 eura. Međutim, ulogu koju je odigrala u kući Velikog brata donijela joj je puno privatnih problema. Mnogi su je osuđivali zbog seksa s Nemešom, a u početku je se odrekao i vlastiti otac da bi kasnije ipak objeručke dočekao svoju kćer. Također, suprug i dalje ustraje na rastavi. Zbog osude javnosti u Šibeniku planira se preseliti u Zagreb. U samo tjedan dana nakon pobjede u Big Brotheru dala je više od stotinu intervjua.

Marijana se, pak nada da će se Nemeš predomisliti te da će zajedno ući u pravu i stabilnu vezu.  Ipak, kaže da se kaje zbog seksa u kući Velikog brata jer je osramotila obitelj, ali dodaje kako se zaista zaljubila i svim srcem je ušla u tu vezu. Također, rekla je da se razočarala Nemešom jer je sam odlučio nešto što su trebali odlučiti zajedno te se još uvijek nada da će razgovarati.

Pogledajte Marijanin profil prije ulaska u BB kuću:

Nikola Nemešević Nemeš

Rođen je 18. studenog 1988. godine u Požarevcu. Studira i živi u Beogradu . Voli pjevanje i sviranje te je svirao u nekoliko bendova. Uzor mu je Rambo Amadeus. Životni moto mu je: 'Svatko po svom ukusu'.

Mama Nada mu je u finalu Big Brothera savjetovala da ostavi Marijanu, što je on i učinio.

Odmah nakon izlaska iz kuće otišao je na grčki otok Tasos na odmor te je još uvijek tamo. Srpska TV Pink ponudila mu je posao koji je on odbio upravo zbog Marijane. Naime, načuo je da bi na novom poslu trebao surađivati s Marijanom, ali iz Pinka su to opovrgnuli.

Nakon što je Marijana pobijedila izjavio je: 'Marijana je glavna glumica!' U Big Brother se prijavio s nadom da će mu pojavljivanje pomoći u karijeri.

Poslušajte kako Nemeš pjeva:

N.LJ.J.
Foto: Cropix

Big Brother marijana Nemeš