Slika nije pronađena

Sinoć je na RTL televiziji prikazana nova epizoda glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu. Kandidati su na sve načine pokušavali šarmirati žiri i prikazati se u što boljem izdanju, ali samo su neki od njih ušli među 100 najboljih.

Prva je nastupila 31-godišnja Željka Goleš. Prolaz među 100 najboljih za nju bi bio veliki uspjeh, a nadala se da će to postići uz Božju pomoć. Otpjevala je pjesme od Abbe i Doris Dragović, ali na kraju nije prošla dalje.

19-godišnji došao je u Zagreb prije dvije godine s Kosova. Došao sam sa malo stvari, ali s puno snova - poručio je simpatični Mark. Otpjevao je Tonyjevu pjesmu 23 prosinac, oduševio žiri i prošao dalje.

Mark Marku

Love is in the air...

Krešo i Božana upoznali su se prošle godine na audiciji HTZ-a, a nedugo nakon toga rodila se ljubav između njih dvoje. I ove godine prijavili su se na natjecanje, a prolaz među 100 najboljih izborio je Krešimir Mele. 17-godišnja Božana Baković nije prošla dalje zbog čega se rasplakala na snimanju.

Marcela Oroši još je jedna natjecateljica koja je oduševila žiri i prošla dalje. Izvela je pjesmu Sweet Child of Mine. 16-godišnji Stipe Šalina nasmijao je žiri pričom kako ga je svećenik izbacio iz crkvenog zbora jer dolazi iz komunističke obitelji. Otpjevao je Severininu pjesmu Virujen u te i također prošao dalje.

htz Hrvatska traži zvijezdu