Slika nije pronađena

Kad je ljubav u pitanju, svaka situacija je drugačija i ponekad čak i brdo frendica nije dovoljno da riješiš svoj problem. Iako provedete hrpu sati pričajući o tome što bi trebala napraviti kad je u pitanju onaj zgodan dečko iz A razreda, ponekad kao da nitko ne razumije kako se točno osjećaš.

Postoji hrpa serija koje govore o stvarima koje te muče upravo u ovom trenutku, zato hladne dane skrati zamotana u dekicu ispred TV-a. Ovo je lista serija koje bi svakako trebala pogledati svaka tinejdžerica.

1. Girl Meets World – ova serija radi se upravo o onome što ti treba. Riley i Maya pokušavaju se što bolje snaći u školi, a muči ih sve ono što muči i tebe i tvoju bff.


2. The Carrie Diaries - čula si za seriju 'Seks i grad'? Naravno da jesi! Ovo je Carrie prije seksa i prije grada. Ovo je priča prije nego što je Carrie otišla u New York dok su je mučile stvari koje muče sve tinejdžere.


3. Switched at Birth – tinejdžerica Bay Madeline Kennish otkrije da nije biološka kći svojih roditelja te otkrije da su je u rodilištu zamijenili. Kao da tinejdžeri nemaju dovoljno problema!


4. Fuller House – voljela si seriju Puna kuća? Ovo je nastavak te serije u kojem su svi odrasli, ali ih muče iste stvari: prvi poljubac, prvi spoj, dečki, veze, obitelj. Sve na jednom mjestu u jednoj kući.


5. New Girl – serija počinje tako da Jess saznaje da ju je dečko prevario i ona sad traži novi stan. Naravno da se tu uplete novi dečko i novi cimeri i novi prijatelji i sve novo.


6. Gossip Girl – nisi jedina koja je ikad bila žrtva trača ili koja je ponekad proširila trač o nekome. Ako voliš šuškanja, modu i ljubavne zavrzlame ova je serija kao stvorena za tebe.


7. Gilmore Girls – ako želiš poraditi na odnosu s mamom, ovo je serija koju tražiš. Samohrana majka Lorelai i njezina kći koja se isto tako zove prolaze kroz svakakve situacije, a naravno da su najzanimljivije one ljubavne.


8. Preety Little Liars – prije nekoliko tjedana završilo je snimanje, ali neće ti biti žao ako kreneš gledati seriju ispočetka. Četiri (ili pet?) prijateljica pokušava riješiti misterij tko je to osoba 'A', a uz to ih muče i škola i prijatelji i dečki.9. The Vampire Diaries
– ljubavni problemi u kombinaciji s vampirima. Može li biti bolje? Foto: Shutterstock/ Giphy

I.I.

Pročitajte još:

8 serija koje će obožavati svi ljubitelji horora

Ako već nisi, sada je vrijeme: serije o srednjoj školi koje moraš pogledati

Jedva ih čekamo: nove sezone omiljenih serija koje se u rujnu vraćaju na male ekrane

ljubav tinejdžeri serije

Još vijesti