Slika nije pronađena

Prošli petak na programu RTL televizije započela je treća sezona glazbenog showa Hrvatska traži zvijezdu. Više od 5000 natjecatelja iz cijele Hrvatske na audicijama je pokušalo zadiviti Tonyja, Ivanu i Foxa te proći među 15 najboljih.

Večeras je na rasporedu bila druga emisija HTZ-a, natjecatelji su i ovaj put bili zaista raznoliki, neki više a neki manje uspješni, a uz neke od njih smo se i dobro nasmijali, što je već postala tradicija emisija koje prate audicije.

Prvog smo vidjeli Mišela, koji kaže da novac pokreće svijet. Otpjevao je Gibonnijevu pjesmu Divji cvit, ali nije prošao dalje jer, kako kaže, žiri je bio katastrofa. Rasplesana Petra Antolović pokušala je šarmirati žiri izvedbom pjesme Pleši sa mnom, ali ni ona nije uspjela u svom pokušaju.

Simpatična 18-godišnja Lukrecija na ležeći je otpjevala je pjesmu Marija benda Divlje jagode i prošla dalje.

Danijela Poštić iz Slavonskog Broda voli punk, rock i metal, a bavi se parkourom, vještinom hodanja kroz prostor bez obzira na prepreke. Otpjevala je How you remind me od Nickelbacka, ali žiri nije uspjela osvojiti.

Marko Kaleb iz Kaštela koji ima nadimak Siniša Vuco je otpjevao Rajske kočije svog omiljenog pjevača - Siniše Vuce. Goran Balaban iz Umaga ima svoj rock bend, a žiriju se jako svidio jer im nije trebalo dugo vremena da ga odluče pustiti dalje.

Više u showu pratite u našoj izdvojenoj temi Hrvatska traži zvijezdu.

htz Hrvatska traži zvijezdu