Slika nije pronađena

Svijet klinaca s Upper East Sidea u New Yorku prije 12 godina osvojio je publiku svojim dramama, ludim životima i ljubavnim problemima, a sada se vraćaju! Snimaju se nove epizode serije 'Tračerica', a iako su još brojna pitanja neodgovorena, nekoliko se stvari o seriji može zaključiti.

Serija koju su svi gledali prije 10ak godina, a nije ništa manje popularna ni danas, uskoro se vraća na male ekrane! 'Tračerica' popularnost nije pala ni nakon što su epizode prestale izlaziti, dok je neki gledaju već po 10. put ispočetka, drugi tek otkrivaju svijet Upper East Sidea. Dobra vijest za sve je da uskoro kreće snimanje novih epizoda. Serija je nastala po knjigama spisateljice Cecily von Ziegesar, a do sada se prikazivala na kanalu CW, dok će s novim epizodama doći i promjena – serija će se moći gledati na streaming servisu HBO Max.

via GIPHY


Još od veljače ove godine kružile su informacije da dolaze nove epizode, ali nitko ništa nije potvrđivao. Kratki opis serije iz HBO-a otkriva nekoliko stvari: 'Osam godina od izvorne stranice, nova generacija tinejdžera iz privatne škole u New Yorku upoznaje se s nadzorom koji provodi Gossip Girl. Prikazat će se koliko su se svijet društvenih medija i New York promijenili u međuvremenu'.

via GIPHY


Osim toga, još jedna informacija koja se zna je da će biti 10 novih epizoda čiji će kreatori biti dvojac koji su napravili i originalnu, prvu verziju 'Tračerice'. Oni su Josh Schwartz i Stephanie Savage i njihova je uloga u stvaranju serije sigurna, a što je s glumcima? Jasno je iz HBO-ovog opisa da će se serija baviti novom generacijom tinejdžera, a hoće li se u epizodama pojaviti i dobro poznata lica? Ništa nije potvrđeno, ali neki od glumaca, primjerice Chace Crawford koji je glumio Natea, u jednom je intervjuu priznao da ne bi imao ništa protiv da se cijela stara ekipa nađe i da rade zajedno, a i Blake Lively koja je glumila Serenu prije nekoliko je godina rekla kako ne bi imala ništa protiv da se pojavi u kojoj epizodi.

via GIPHY


Kada bi serija stvarno i došla, ne zna se ni približno, ali nikako prije sredine 2020. godine, jer tek tada i izlazi streaming servis HBO Max.

Foto: Imdb/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Najdraža 'Tračerica' vraća se na male ekrane – jeste li spremni za sve mračne tajne poznate elite?

Blake Lively ne želi raditi na filmu 'Tračerica'

Obožavatelj ne smije prilaziti zvijezdi 'Tračerice'

serija novo nove epizode gossip girl HBO tračerice

Još vijesti