Slika nije pronađena

Ova se serija prestala snimati sada već davno, ali dječaka Jakea pamtimo upravo tako, kao dječaka. Ovaj glumac, Angus T. Jones, danas već ima 27 godina i izgleda apsolutno neprepoznatljivo.

Iako znamo da je odrastao, malo nas je šokiralo kada smo ga vidjeli. Paparazzi su ga snimili u Los Angelesu, a fotke su se brzo proširile internetom jer nitko nije mogao vjerovati da je to stvarno mali Jake iz 'Dva i pol muškarca'. Glumac koji ga je utjelovio Angus T. Jones već se nekoliko godina ne bavi glumom i povukao se iz glumačkog svijeta. Uvijek ćemo ga zamišljati upravo onako kako je izgledao u seriji, ali Angus danas izgleda ovako.

U casual izdanju izgleda kao neka sasvim obična osoba, a ne jedan od glumaca iz najpoznatijeg sitcoma iz novijeg doba. Kada je počeo glumiti u seriji imao je svega 10 godina, a dok je serija došla do kraja, odrastao je pred očima gledatelja i na kraju snimanja imao 21 godinu. I tada smo ga zadnji put vidjeli. Čak kada ga usporediš i s posljednjim snimkama iz serije, vidjet ćeš da se i dalje jako promijenio.

Pogledajte još:

Serije koje oduševljavaju svojim zadnjim sezonama – ovih 5 morate pogledati

Jesi li pravi ovisnik o gledanju serija? Ako si već pogledala dobar dio od ovih 20 popularnih – jesi!

Filmovi koji su dali grozne savjete: Ovih 10 šalje jako krive poruke gledateljima

serija transformacija Jake Angus T Jones dva i pol muškarca

Još vijesti