Slika nije pronađena

Radnja serije se događa u Mardini, gradu jugoistočne Turske koji je poznat po svojoj arapskoj arhitekturi. Serija je u Turskoj bila popularnija od 'Asi' koja se prikazivala u isto vrijeme.

Naslovnu ulogu tumači prelijepa Cansu Dere (Ezel). Muškog protagonista utjelovio je najbolji turski model 2001. godine i glumac Mehmet Akif Alakurt.

>> Kamo za vikend? Evo nekoliko super prijedloga! >> Prvjeri još novosti i informacija o seriji SILA

SADRŽAJ EPIZODA:

Svaki tjedan donosimo nove nastavke, pratite nas redovito...




Epizoda 94 - 27. svibnja

Sila se oporavila, svima je laknulo, a najviše Boranu. Sve brige prepuštaju mjesto novim nadanjima i snovima, no Ali-agin pokušaj da zapali školu zasjenio je sve dobro što se dogodilo jer su time gotovo uništeni snovi cijelog plemena i plemenske djece. Abaj i Feride bili su u blizini škole te spriječili veliku nevolji. Međutim ni Boran ni Zinar neće šutke prijeći preko toga što se dogodilo. Sila se oporavila te je puštena iz bolnice. Život nastavlja normalno teći. Dilaver je rastavljen, a Džeren ne može sakriti svoje oduševljenje. Ajše i Husejin žele odrediti datum svoga vjenčanja, a Bedar pokušava shvatiti što muči Dželila. Bedar govori Narin da je Dželil skrenuo s uma.

Epizoda 95 - 28. svibnja

Boranovo iznenađenje cijelu obitelj dovodi na okup. Svi čekaju Silu i Borana. Sila iznenadi svoje ukućane i obitelj, jer se uspije došetati do stola. Svi su oduševljeni i presretni, jer Sila je prohodala. Dželil priznaje Bedar da se htio ubiti, no da ga je Emir spriječio. Ajše želi odrediti datum vjenčanja. Sila saznaje još nešto što su skrivali od nje, zbog čega je zabrinuta i tužna. Dželil razgovara s Boranom o novcu koji je izgubio. Došlo je vrijeme da netko zaustavi Ali-agu koji se nadvio nad pleme poput kakva crna i zloslutna oblaka pa Abaj kreće u akciju u trenutku kada to nitko ne očekuje.

Epizoda 96 - 29. svibnja

Prošli su dani i mjeseci. Plemenski problemi prepustili su mjesto novim bračnim zajednicama, životima i snovima, a znakovi Siline trudnoće postaju sve očitiji. Vijest koju je Boran primio kada je krenuo na svečanost otvorenja škole razlog je dvostrukoga veselja za sve prisutne. Zinar ne želi odustati od svog statusa age, ali to neće biti lako jer u međuvremenu puno toga promijenilo. Ne zna se hoće li Boran opet postati aga, ali presude donesene u skladu s običajima zamijenila je pravda.

Epizoda 97 - 30. svibnja

Za Borana su započeli teški dani. Mora brzo odlučiti. Iako on to ne želi, svi oko njega misle da je zaslužio biti aga. Najveću potporu pružaju mu supruga i djeca te on naposljetku donese oduku. Iako je ta, dosada najradikalnija odluka teška za pleme, ona je i najjasniji pokazatelj da Sila i Boran čeznu za onime što žele učiniti. Od epske ljubavi za koju su se Sila i Boran borili, koja je procvala unatoč običaju i koju su proživjeli bez zadrške ostaju samo sjećanja i riječi ´Bilo nekoć davno…´

>> Pročitaj sadržaj još nekoliko epizoda >> Provjeri još novosti i informacija o seriji SILA

Provjeri još:

Sulejman Veličanstveni - sadržaj i epizode

Nebo i zemlja - sadržaj i epizode

Larin izbor - sadržaj i epizode

Foto: Novatv.hr

serije Cansu dere Ezel