Slika nije pronađena

Umjesto da se svako malo mučiš s traženjem nove serije ili novog filma koji ćeš gledati, kreni s nekom od ovih serija i imat ćeš što gledati mjesecima! Osim toga što su dugačke, i zanimljive su, pa ćeš kroz sezone proletjeti s lakoćom.

Nikad nemaš više vremena za gledati filmove i serije nego ljeti tijekom praznika, pa zašto onda napokon ne odgledati sve što ti je već dugo na listi, neke klasike, ali i naći neke nove skrivene dragulje. Filmovi su super, ali kada ti treba nešto za potrošiti vrijeme na dulje razdoblje, serije su bolja opcija. I to one koje imaju više od samo par sezona. Na ovoj listu su samo one serije koje imaju hrpu sezona, a i svaka sezona ima po 20+ epizoda, što znači da imaš itekako dosta materijala za gledati ovog ljeta. Za neke od njih si možda čula, za neke nisi, ali sve su zanimljive, samo odaberi tematiku koja tebi najviše odgovara.

The 100
Prva na listi i jedna koja bi mogla postati i tvoj broj 1 ako ju kreneš gledati je post apokaliptična serija 'The 100'. Drugačija je od svega što si do sada gledala, to sigurno. Ima sve – akciju, dramu, ljubav, zanimljivu radnju! Nadamo se da se scenarij kakva se dogodio u ovoj seriji neće stvarno dogoditi svijetu. Zemlja je godina nenastanjiva, a onda ostatak čovječanstva odluči kao pokusne kuniće na nju poslati grupicu tinejdžera koji su zbog nečega završili u zatvoru.

One Tree HillAko si u potrazi za tipičnom teen serijom, ne moraš tražiti dalje. One Tree Hill je pravo rješenje. Iako se radi o seriji iz 2000-ih, pa je sada već malo starija, prilično je moderna. Vjerojatnije je da ti se do sada nije našla na listi, ali trebala je. Čak ako si ju već i gledala nekada davno, možeš ovo ljeto iskoristiti da ju pogledaš ponovno i prisjetiš se svega.

SupernaturalAko sladunjave teen serije nisu za tebe, onda ti predlažemo da pogledaš Supernatural. Kombinacija fantasy i horor žanra. Dva zgodna brata koja u svakoj epizodi hvataju nova čudovišta, demone i slična zla bića? Može!

The BlacklistImamo nešto i za sve ljubitelje krimi serija. 'Blacklist' je nešto što ti se mora naći na listi ako voliš ovaj žanr. Iako se radi o standardnoj radnji, hvatanja zločinaca, ovdje FBI-ju u tome pomaže najveći kriminalac tog vremena, a naglasak u seriji je dobrim dijelom i na životima likova, zbog čega je dodatno zanimljiva. Uvući ćeš se u njihov svijet dok kažeš keks.

Modern FamilyNisu svi za ozbiljnije serije. Ako samo želiš nešto što će te dobro nasmijati i zabaviti, onda je ona koju ti predlažemo 'Modern Family'. Umjesto da već 5. put kreneš gledati 'Prijatelje' ispočetka, baci oko i na ovu komediju. Jedno se vrijeme prikazivala i na našoj televiziji, ali ne cijela, a sezona ima čak 11!

Orange is the New BlackSerija čija je radnja smještena u ženskom zatvoru. Drugačija je i svidjet će ti se bez obzira na to koliko godina imaš. Upoznat ćeš kroz seriju hrpu zanimljivih ženskih likova, njihove lude živote i nevjerojatno sudbinu koja ih je snašla. Pripremi se na to da ćeš i pustiti suzu. Nemoj da te prevari to što prati ljude u zatvoru da je neka ozbiljna drama, nikako!

VikingsSerija koja će te vratiti u prošlost, u svijet Vikinga i glavnog njihovo predstavnika, Ragnara. Dok pratiš njihova osvajanja, način života, ljubavne zavrzlame i bitke, vrijeme će ti proletjeti. Vraćanje u prošlost nije uvijek dosadno, a ova je serija pravi dokaz. Da ne spominjemo i da ćeš se možda zaljubiti ako padaš na alternativne dečke.

DynastyTipična ljubavna drama, samo ne toliko teen, ali i dalje jednako zanimljiva. Ovo je meksička telenovela, ali napravljena na američki način. Od likova koji saznaju nevjerojatne rodbinske veze, spletki, ljubomore, ubojstva, zavođenja...ovdje nema čega nema. Serija je lagana za gledati i epizode će samo teći. Sva sreća da ih ima čak 108!

LuciferI za kraj, Lucifer! Volimo serije koje u sebi spajaju više toga, a ovo je jedna takva. Kombinacija krimi serije, jer Lucifer pomaže FBI-ju u rješavanju slučajeva, ljubavne serije, jer se zaljubi u glavnu detektivku, a u sve je ubačeno i malo mitskih stvorenja poput Luciferovom brata anđela, a pojavi se i Bog koji najavi da ide u penziju. Toliko se toga događa u Luciferu da nema šanse da ti serija bude dosadna.

Pogledajte još:

Popularna teen serija o seksu koja je dala neke korisne lekcije: Ovih 7 nije loše zapamtiti

Nova serija koja prikazuje svijet deset godina nakon pandemije oduševljava! Dobiva samo pozitivne kritike

Bolje i od filmova: Romantične serije zbog kojih ćeš se smijati, zabaviti i totalno rastopiti!

serije puno epizoda puno sezona dugačke serije

Još vijesti