Slika nije pronađena

Stella je hrvatska dramska serija autorice i producentice Jelene Veljača. Serija je sa snimanjem krenula u travnju 2013. godine, a s emitiranjem 15. rujna 2013. na Novoj TV.

U nastavku provjerite sadržaj nekoliko idućih epizoda:

Epizoda 8.

Iznenadni Gavranov posjet Kristijanu otkriva pravu prirodu njihovog odnosa, i tajnu koju je Kristijan uporno skrivao pred svima - Gavran je njegov otac. Među ocem i sinom padaju teške riječi, ali i šake. Zaslijepljen bijesom, Kristijan udara Gavrana koji pada i gubi svijest. U panici odlučuje potražiti jedinu osobu koja zna tko je on zapravo - Kiku. Nakon razgovora s njom donosi tešku odluku, zauvijek će napustiti grad, ali i Jasminu. Nakon noći provedene s Brautom, Lana doživljava neugodno otriježnjenje. Očito je da njih dvoje nemaju istu viziju zajedničke budućnosti. Šokirana i ponižena njegovim hladnim nastupom, odlazi na ´Stellu´ gdje je dočekuje novo razočaranje, ali i bijesna Ela.

Epizoda 9.

Kristijan i Jasmina provode romantičnu noć zajedno, a njihovu idilu ujutro kvari nenajavljeni gost - Gavran je došao poravnati račune sa sinom. Zaprepaštena Jasmina svjedoči njihovoj svađi, koja u Kristijanu dodatno učvrsti odluku da napusti grad i ode što dalje od njega. Iako bi najviše od svega željela otići s njim, Jasmina je svjesna što bi njezin odlazak značio Franji i Jagodi, i teška srca odlučuje ostati .U pekari je dočeka ugodno iznenađenje, Kika je došla posjetiti i objasniti prave razloge Kristijanovog bijega. U razgovoru s njom Jasmina otkriva tajnu koja Kristijana, ali i Kiku, muči godinama. Lana se zbližava s konobarom Mićom.

Epizoda 10.

Kako se „Stella bliži kraju, žiriju je sve jasnije da će se borba za pobjedu odvijati između Jasmine i Lane. Dok se veselo društvo bivših i sadašnjih kandidata zabavlja u omiljenom kafiću, nailazi Lana koju pogađa njihov hladan doček. Matija je i dalje ne želi vidjeti, i ona ponižena i razočarana odlazi. Svjesna je da nema ni jednog prijatelja, i da je to samo jedna u nizu stvari koje je žrtvovala zbog svojih i majčinih ambicija. Sve se teže nosi s time i istresa na Elu, koja je napokon počela pokazivati iskrenu brigu za kćer koju više ne može prepoznati.

serije tv raspored televizija program

Još vijesti