Slika nije pronađena

Omiljene likove s tv-a navikli smo gledati do kraja sezone ili barem do kraja serije, ali neki od njih umrli su na ekranu te nas šokirali.

Obožavatelji serije Igra prijestolja krive pisca knjige po kojoj je snimana, Georgea R.R. Martina, za svu dramu koja se odvija pred njihovim očima. Naime, R.R. Martin ima naviku fiktivno ubiti većinu svojih glavnih likova i tako rastužiti fanove.

Neočekivane smrti naših omiljenih likova s tv ekrana znale su nas šokirati, rasplakati, ali i potaknuti na beskonačne internetske rasprave.

Kako god bilo, oni se ne vraćaju u seriju jer su mrtvi, a mi ju i dalje razočarano gledamo. Vrijeme je da saznate koje su nas sve smrti tv likova šokirale:


Igra prijestolja: epizoda Crveno vjenčanje

Kada se radi o ovoj epizodi, lakše je nabrojati stvari koje nas nisu šokirale kada je Crveno vjenčanje u pitanju. Prva stvar- tri glavna lika su vrlo brutalno ubijena i to totalno neočekivano, a drugo- snovi obožavatelja obitelji Stark su srušeni jer je jedini preostali nasljednik ubijen, zajedno sa svojim nerođenim djetetom, a mama Stark, Caitlyn koja je uvijek rješavala sve probleme je također brutalno ubijena.


Uvod u anatomiju: smrt doktora McDreamyja

Doktor McDreamy je zapravo žrtva nepravde. Premda je ležao u bolnici i bio jedva živ, zapravo je tim nesposobnih liječnika odgovoran za njegovu smrt. Na kraju ove epizode proklinjali smo činjenicu što nije išao na CT.
Američka horor priča
: smrt Vivien Harmon

Čim se saznalo da je Vivien trudna gledatelji su znali da se radi o demonskom djetetu i da porođaj sigurno neće proći lako. Vivien je odmah umrla nakon porođaja, a ovdje se isto radi o totalnoj nepravdi. Vivien je bila lik kojeg su svi voljeli, a umrla je samo zato što je duh viktorijanskog liječnika nije imao pojma što radi pri porođaju i nije joj mogao pomoći.


Živi mrtvaci: smrt Lori Grimes

Mnogi obožavatelji su uživali u smrti Lori Grimes jer to je lik s tv-a koji je na sebe navukao najviše hejta (možda više od Joffreyja Baratheona iz Igre prijestolja). Zapravo, obožavatelji su navijali za to da se Lori pretvori u zombija, ali nakon porođaja ona je iskrvarila do smrti. Njen sin joj puca u glavu i tu završava njena agonija.


Vampirski dnevnici: smrt Elene Gilbert

Elena se žrtvovala kako bi spasila Matta jer je osjećala da je bolje da umre ona nego njen prijatelj. Premda se brzo vratila iz mrtvih kao vampirica, Elenin lik je umro u seriji, a to nitko nije očekivao. Obožavatelji su mogli odahnuti kada su vidjeli svoju omiljenu vampirsku djevojku živu.
Na putu prema dolje: spora smrt Waltera Whitea

Uvijek je postojala šansa da će Walt umrijeti jer se bolovao od raka i bavio se opasnim poslom, ali ovakvu smrt nitko nije očekivao. Nažalost, mitraljez kojim je Walter došao ubiti loše dečke je na kraju ubio i njega, a to je bila njegova konačna žrtva za bivšeg poslovnog partnera Jessieja.Slatke male lažljivice: smrt Maye St Germain

Emily i djevojke došle su kod Maye i vidjele njeno mrtvo tijelo prije nego što ju je itko od gledatelja mogao bolje upoznati. Ova scena nam je slomila srce jer kada Emily plače za Mayom i nama krenu suze na oči.Teen Wolf: smrt Alison Argent

Alisonina smrt sve je šokirala, a obožavatelji su odmah počeli nagađati hoće li se ona vratiti u seriju barem u obliku duha ili nešto slično. Njena smrt bila je poprilično tragična jer je umrla na Scottovim rukama, ali njen lik se ne vraća u seriju.
Dexter: smrt Rite Morgan

Uz svu Dexterovu ludost, Rita je bila jedan od normalnijih likova u seriji i zato je svima bila draga. Ona je bila dobra i pametna te Dexterova prava ljubav, a njenu smrt nije bilo lako gledati. Dexter ju je pronašao u krvi na podu dok je oko nje bio njihov sin. Ritu je ubio ubojica Trinity i to samo zato što je bio ljut na Dextera.


Igra prijestolja: šokantna smrt Jona Snowa

Smrt Jona Snowa je bila toliko neočekivana da nam ni sada nije jasno što se točno dogodilo, a obožavatelji tajno navijaju da ovo nije konačan kraj omiljenog čuvara sa zida. Jona je ubio dječak Olly, a i to nitko nije očekivao te nas ostavio u suzama.

Smrt smrt likova iz serija serije likovi

Još vijesti