Slika nije pronađena

Tijekom godina zavolimo prijateljice s tv ekrana i silno želimo da su one BFF i u stvarnom životu. Iako u seriji izgledaju kao da su pune ljubavi jedna za drugu, u nekim slučajevima to nije tako.

Nekada znamo biti i ljubomorne na čvrsta prijateljstva s telke. Zapravo, uopće se ne bi trebale tako osjećati jer je to prijateljstvo naravno- laž.

Istina je da se neke filmske BFF i one iz serija i u privatnom životu druže, sve je više slučajeva kada kolegice sa seta ne mogu podnijeti jedna drugu.

Dobrodošli u surovu realnost jer ovo su televizijske BFF koje se zapravo ne mogu podnijeti:

Victoria Justice & Ariana Grande

U seriji Victorious Ariana Grande glumila je Cat Valentine, a Victoria je glumila Tori Vegu. Ove dvije BFF iz serije uopće nisu prijateljice u stvarnom životu. Cure su se družile dok su snimale seriju, a kada je snimanje završilo 2013. odlučile su pustiti kandže i pokazati zube. Pjevačica je okrivila kolegicu kao razlog zbog kojeg se serija prestala snimati. Victoria je rekla za Seventeen ove godine da njih dvije nisu neprijateljice te da ju ne bi zvala na `sleepover`, ali da Ariani želi sve najbolje.Blake Lively & Leighton Meester

Blake i Leighton u seriji Tračerica glumile su Serenu i Blair koje su bile nerazdvojne prijateljice. Njihovo prijateljstvo s ekrana osvojilo je mnoge i velik broj cura htio je imati prijateljstvo baš poput njihovog. Izgleda da cure nisu u dobrim odnosima otkada je serija završila. Jedan izvor rekao je da Blake i Leighton uopće nisu razgovarale dok se snimala zadnja sezona.
Sarah Jessica Parker & Kim Cattrall

Carrie Bradshaw i Samantha Jones  bile su bliske prijateljice iz Seks i grada u stvarnom životu se izgleda uopće nisu slagale. Navodno su neslaganja počela kada je Sarah Jessica saznala da Kim zarađuje više novca snimajući seriju od nje i drugih žena iz serije. Druge kolegice iz serije potvrdile su to da se ove dvije dame ne slažu.
Shannen Doherty & Alyssa Milano

Dok je Shannen glumila u seriji Čarobnice nije se dobro slagala s Alyssom koja je glumila njenu sestru i ujedno BFF. Shannen je u seriji bila tri sezone dok njen lik nije poginuo jer je ona dobila otkaz. Nakon nekoliko godina Alyssa je rekla da je sa Shannen uvijek bilo neke drame baš kao da su u srednjoj školi.


Teri Hatcher i sve kolegice iz Kućanica

U privatnom životu nitko nije volio Teri niti se s njom dobro slagao. Navodno se Teri držala uvijek hladno, distancirano i više za sebe, dok su se ostale dame iz Kućanica super slagale. Zbog lošeg odnosa s Teri kolegice Eva Longoria i Marcia Cross više puta su prijetile da će napustiti seriju.
Izvor: teen.com

I.P.

Pročitajte još:

Ipak nije tako bajkovito: šokantna istina o tome kako je biti Disneyeva zvijezda

Sjedni i gledaj: nove serije koje će obilježiti jesen

Zasjenili su ih: Sporedni likovi iz serija koji su postali popularniji od glavnih aktera

bff prijateljice s tv ekrana serije

Još vijesti