Slika nije pronađena
Ne postoji ništa bolje od laganog opuštanja uz naše omiljene humoristične serije - bilo gdje i bilo kad. Za tebe smo izdvojili serije koje bismo mogli pogledati sto puta i dalje nam ne bi dosadile.

Pogledaj je li i tvoja omiljena serija među njima.

'Prijatelji'
Humoristična serija koja je zaludila cijeli svijet, a prikazuje se i danas. Nama je ovo stvarno jedna od najboljih i najzanimljivijih serija ikad! Govori o skupini prijatelja iz New Yorka koji zajedno dijele dobro i zlo - baš kao pravi 'prijatelji'. Joey, Ross, Chandler, Rachel, Phoebe i Monica osvojili su naša srca, a njihove bismo dogodovštine mogli gledati stalno ispočetka, a da nam baš nikad ne dosade! Na početku snimanja serija se trebala zvati 'Insomnia Cafe' pa 'Friends Like Us', dok na kraju nije dobila naziv 'Friends'. Ostalo je povijest.

via GIPHY


'Seks i grad'
Svoju premijeru serija je doživjela na HBO-u, i to prije punih 20 godina. Avanture Carrie, Mirande, Charlotte i Samanthe pratili smo kroz sve sezone, a ova humoristična serije još se uvijek prikazuje na našim TV ekranima. Nikad nam neće dosaditi jer se sigurno svaka od nas curki može pronaći barem u jednoj od njih.

via GIPHY

'Malcolm u sredini'
Još jedna američka humoristična serija koja nas uvijek privuče za televizijski ekran. Radnja serije bazira se na Malcolmu, srednjem djetetu u obitelji, odakle i dolazi izraz 'u sredini'. Malcolm je pravi mali genijalac koji se ponekad ne može snaći u svojoj okolini, a to mu dodatno otežavaju njegova braća i urnebesno smiješni roditelji.

'Lude 70-e'
Ova američka humoristična serija prestala se snimati prije 12 godina, a mi ju i dalje volimo pogledati. Snimljeno je ukupno osam sezona, a popularna serija plasirala je u svijet glume neke od danas najuspješnijih glumaca. Serija 'Lude 70-e' prati život glavnog lika Erica Formana i njegove najbolje frendove u urnebesno smiješnim životnim situacijama.

via GIPHY

'Mućke'
Britanska humoristična serija koja se nedavno ponovno počela prikazivati kod nas. Sam naslov ('Only fools and horses') potiče od stare engleske poslovice 'Samo budale i konji rade za zaradu'. Radnja serije vrti se oko dvojice braće, Delboya i Rodneyja koji se svim silama trude zaraditi i uspjeti u životu.

'Simpsoni'
Popis najboljih humorističnih serija svih vremena ne smijemo završiti bez da spomenemo i Simpsone..Ova animirana serija zasluženo je na samom vrhu najuspješnijih televizijskih serija u povijesti. Na satiričan način radnja serije prati glavnog lika, tatu Homera i njegovu obitelj koja na totalno simpa način ismijava okolinu, a posebno američku političku scenu.

via GIPHY


Foto: Facebook/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Nova hit serija – svojevrsni nastavak 'Big Little Lies' prikovat će vas uz ekrane

Riverdale se vraća – ovo je sve što trebaš znati o trećoj sezoni omiljene serije

Hoće li serija '13 razloga' biti ukinuta? Zbog jedne brutalne scene gledatelji napadaju Netflix

serije TV zanimljivosti

Još vijesti