Slika nije pronađena

Sada kada je Netflixova drama 'The Society' završila, pronašli smo novu seriju za mlade od koje se nećete moći odvojiti – 'Trinkets'. Prilagođena je romanu istog naslova koji je napisala Kirsten 'Kiwi' Smith.

Netflixov opis serije glasi: 'Kad se tri tinejdžerice iz različitih društva iz iste srednje škole slučajno nađu na sastanku anonimnih kleptomana, iz toga nastane jedno nevjerojatno prijateljstvo'. Elodie, koju glumi Deadpool-ova Brianna Hildebrand, je tužna neprilagođena cura. Moe,  koju glumi Kiana Madeira iz The Flash-a, je tajanstveni autsajder, dok je Tabitha nesavršena slika savršenstva.


Njih tri naći će snagu jedna u drugoj dok proživljavaju obiteljske probleme, tipične srednjoškolske drame, komplicirane dileme i pokušaje uklapanja. Autorica knjige je napisala scenarije za filmske klasike poput '10 Things I Hate About You'  i 'Legally Blonde'. Također, ona je koautorica i izvršna producentica 'Trinkets', zajedno s Amy Andelson i Emily Meyer.


via GIPHY


Likovi su zapravo jedni drugima postali pojas za spašavanje kroz njihovu zajedničku ranjivost - to je tako sirovo, pošteno i autentično.


Foto: IMDb/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Baywatch u teen izdanju! Otkrijte sve što trebate znati o novom Netflixovom filmu i seriji 'Malibu Rescue'

Na Netflix dolazi nova napeta serija! Tinejdžeri se probude u svijetu gdje nema odraslih... i kreću problemi

Otkrivamo vam 10 nedoumica vezano uz seriju 'Prijatelji' – sad konačno možete mirno spavati!

serija trinkets knjiga Teen serija Netflix za mlade zabava

Još vijesti