Slika nije pronađena

Ovaj televizijski sitcom nekad je bio najzabavniji show za mnoge od vas. Već napamet znate sve što pričaju, kad pričaju i njihove biografije. Ipak, postoje neka pitanja na koja sigurno ne znate odgovore. Npr. kako je zapravo izgledao 'ružni goli tip'? Je li to bila prava purica koju je Monica stavila na glavu?

Evo ih, konačno možete dobiti odgovore na sva svoja pitanja:

Je li pozadinski smijeh bio pravi?
Gotovo svaka epizoda 'Prijatelja' snimana je pred publikom od 200-300 ljudi. Bilo je potrebno 5-6 sati za snimanje jedne epizode. Publiku su uglavnom činili prijatelji glumaca, snimateljska ekipa i neke slavne osobe koje su obožavatelji serije. Kada su postali vrlo popularni, ulaznice u prvim redovima koštale su i do pet tisuća dolara.
Kako izgleda kćer od Rossa i Rachel?


Emmu su glumile sestre blizanke kojima će biti 17 godina ove godine.

Je li ono bila prava purica na glavi od Courtney Cox?


Kasnije, Courteney je rekla da je htjela da purica bude prava kako bi je Matthew Perry također stavio na glavu. Nažalost, čak je i najveća purica bila premala da bi stala na ljudsku glavu, stoga je bila napravljena od pjene.


Gdje je snimljena scena uvodne špice serije?

Mnogi ljubitelji showa vjeruju da je Cherry Hill fontana u Central Parku ona koju vidite u uvodnoj špici, ali to nije istina. Scena fontane snimljena je rano ujutro u jednom od paviljona Warner Bros.-a u Los Angelesu. Glazba je također bila posve drugačija. Matt LeBlanc je kasnije izjavio da je snimanje trajalo nekoliko sati, a koža na prstima im se smežurala poput osušene šljive. Cijela serija snimljena je u L.A.-u u studiju, a kadrovi iz New Yorka snimani zasebno i samo su naknadno umetnuti. Neke su scene čak snimljene ispred zelenog zaslona.
Je li Gunther doista barmen?

James Michael Tyler, glumac koji je glumio Gunthera, bio je pravi barmen kada je započelo snimanje serije. U to je vrijeme magistrirao likovnu umjetnost i s vremena na vrijeme radio je kao statist u filmovima. Jednom ga je njegov prijatelj pozvao da zaradi 40 dolara i besplatan ručak za ulogu tihog barmena koji je samo morao donijeti kavu glavnim glumcima. Kada je odlučeno da se nastavlja snimanje serije, Marta Kauffman pitala je Jamesa ima li glumačku podlogu i nakon toga je njegova uloga prestala biti 'tiha'.Je li 'Days of Our Lives' prava serija?

Da, je. Ova sapunica je na televiziji od 1965. godine, iako Joey zapravo nije nikad glumio u njoj. Ova TV serija zauzela je treće mjesto kao najduža serija u SAD-u i postala četvrta u svijetu na temelju broja epizoda. To je jedan od razloga zbog kojih se i spominjala u seriji 'Prijatelji' kao i to da su otac Jennifer Aniston i otac Matthewa Perryja nekada glumili u 'Days of Our Lives'.

Kako zapravo izgleda 'ugly naked guy'?


'Ugly naked guy' skrivao je svoj identitet gotovo 20 godina - čak ni obožavatelji serije nisu znali tko je on. IMDb je dugo vremena tvrdio da je ovu ulogu odglumio Mike Hagerty poznat kao Mr. Treeger u 'prijateljima'. No, na kraju je misterij riješen 2016. godine. 'Ugly nake guyja' je utjelovio Jon Haugen.


Pojavljuju li se glumci iz 'Prijatelja' u filmovima i danas?

Najpoznatiji od svih prijatelja je vjerojatno Jennifer Aniston koja se pojavila u mnogim filmovima kao što su 'Bruce Almighty', 'Marley & Me', 'The Break-Up' i mnogi, mnogi drugi. Ostali glumci također su imali vrlo uspješnu glumačku karijeru. Matt LeBlanc je čak i glumio u spin-offu prijatelja, Joey. David Schwimmer je odigrao nekoliko uloga i dao je glas žirafi Melman u crtiću 'Madagaskar'. No, nakon toga se usredotočio na svoju redateljsku karijeru. Također, režirao je nekoliko epizoda serije 'Prijatelji' i 'Joey', a nedavno se pojavio u velikoj reklami za Super Bowl.Jesu li glumci stvarno prijatelji?
Courteney Cox i Jennifer Aniston postale su najbolje prijateljice čak i tijekom snimanja serije. Jennifer je kuma djetetu od Courtney. Godine 2018. Jennifer Aniston se razvela od Justina Therouxa i Courteney Cox je stvarno podržala svoju prijateljicu i pratila ju je na velike događaje. Courteney Cox i Lisa Kudrow također su u dobrim odnosima. Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer se ne sastaju tako često, ali ostali su povezani i 15 godina nakon završetka serije. Ponekad ih se može vidjeti zajedno na različitim događajima ili večerama, ali glumci nikada nisu komentirali svoje prijateljstvo.


Kako su glumci mogli odglumiti sve kako treba tijekom onih stvarno smiješnih scena bez da se sami ne nasmiju?
Zapravo, nisu mogli! Bilo je na stotine neuspjelih pokušaja, a glumci su se stvarno dobro zabavljali tijekom snimanja. Najproduktivniji glumac, u smislu broja ponovno snimljenih scena, bio je Matthew Perry koji se često smijao i previše se nasmijavao sve oko sebe.

Foto: IMDb/ Instagram/ YouTube

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Jesi li pravi fan? Odgovori na pitanja i saznaj koliko dobro poznaješ likove iz serije 'Prijatelji'

Bezvremenska serija osvaja i dalje - Tinejdžeri otkrili zašto toliko vole 'Prijatelje' i tko im je najdraži lik!

OMG: jeste li skužili poveznicu između 'Sam u kući' i serije 'Prijatelji'?

prijatelji pitanja serija rješenje mitovi nedoumice

Još vijesti