Slika nije pronađena

Nova serija žanra fantastike je osvojila sve filmoljupce – pa čak i one koji ne vole znanstvenu fantastiku! Radnja je smještena za 10 godina od sada i prikazuje kako će svijet izgledati za 10 godina nakon pandemije. Osvojila je i brojne pozitivne kritike, ali i jako visoke ocjene na stranici Rotten Tomatoes!

Serija pod nazivom 'Sweet Tooth' je definitivno osvojila sve filmoljupce, a tek se je počela prikazivati prije nekoliko dana. Bez obzira na to što se kroz seriju najviše prikazuju tragedije, kritičari spominju da je posebna jer je prikazana na vrlo emocionalan, ali djelomično i na optimističan način s obzirom na samu priču. Na stranici Rotten Tomatoes trenutno drži visokih 98% pozitivnih recenzija tako da to dokazuje koliko se serija svidjela gledateljima bez obzira na žanr koji nije omiljen među publikom.

Priča se bazira na tome kako će svijet izgledati 10 godina nakon pandemije te kako se svako rođeno dijete rodi hibridno u obliku čovjeka – životinje. Jedan takav lik koji je čovjek – životinja se sprijateljio s jednim usamljenim čovjekom te su zajedno krenuli u istraživanje postapokaliptičnog svijeta nakon globalne pandemije.

Pogledajte još:

Bolje i od filmova: Romantične serije zbog kojih ćeš se smijati, zabaviti i totalno rastopiti!

Nova 'Gossip Girl' izgleda loše i jeftino, ali barem se vraća jedna osoba iz originala!

Španjolske serije su opet hit: Evo kojih 6 morate obavezno pogledati ako već niste!

serija sweet tooth Netflix

Još vijesti