Slika nije pronađena

Gledatelji su podijeljeni i rekli bismo – s razlogom. Na Netflix je tek stigla nova teen serija 'One Of Us Is Lying' i naravno da su ju mnogi već pogledali do kraja. Evo što kažu isplati li se potrošiti vrijeme na nju – i zbog čega bi ti to mogla biti grozna.

Ako ti treba nova serija za gledati, ovo je jedna koju bi trebala razmotriti kao ozbiljnog kandidata. Na Netflix je tek stigla nova teen serija 'One Of Us Is Lying', nastala po istoimenoj knjizi autorice Karen M. McManus. Knjiga je bila hit prije koju godinu, a sada kada je došla i serija, naravno da su ju svi išli gledati. Čak i oni koji nisu nikada čuli za knjigu niti ju čitali. Jer sadržaj zvuči dobro. Petero učenika prvi dan škole završi na produžnoj nastavi, tj. u kazni, a samo njih 4 izađe van iz učionice živo. Jedno od njih mora biti ubojica, jer nitko drugi nije bio u prostoriji. Tko je ubojica?Serija je napeta i zanimljiva, svako malo ćeš sumnjati na nekoga drugoga. Iako je serija odmah došla u top 10 najgledanijih, gledatelji koji su pročitali knjigu imaju jednu veliku zamjerku. To nije to. Knjiga je top, a serija, iako dobra, nije ni približno opravdala očekivanja.
Neki nisu zadovoljni jer radnjom ne prati vjerno knjigu, a drugi samo misle da je tu bio puno veći potencijal koji nije ostvaren. Međutim, ako nisi čitala knjigu, onda će ti serija sasvim sigurno biti itekako dobra jer nemaš nikakva očekivanja. Isplati se pogledati!

Pogledajte još:

Tajne iza snimanja ljubavnih reality emisija: Gledatelji nemaju pojma o ovim stvarima

Netflixov novi fejl: Tek je izašao nastavak popularnog teen filma i već su ga svi popljuvali

Filmovi koji izlaze ove godine, a koje ne smiješ propustiti: 10 njih koje ćeš sigurno htjeti gledati

serija one of us is lying Netflix

Još vijesti