Slika nije pronađena

Hrvatski proizvodi sasvim su slučajno pronašli svoje mjesto u jednoj od scena popularne Netflixove serije. Cijela polica hrvatskih slatkiša zapela je za oko jednoj djevojci i postala hit.

Nitko ne može odoljeti Napolitankama i Domaćicama – to je jednostavno činjenica. Netflixova hit serija 'Orange Is The New Black' ovih je dana dobila svoju zadnju sezonu, a fanovi su se naravno odmah bacili na binđanje epizoda. Jednoj djevojci iz Hrvatske tako za oko posebno zapela jedna scena. U toj se sceni prikazuje ruski dućan smješten u New Yorku, a polica s proizvodima koja se prikazuje iza lika prepuna je hrvatskih proizvoda.  I to ne bilo kakvih proizvoda, već svima nam omiljenih slatkiša – Napolitanke, Domaćice, Lily keksi i Jadro napolitanke samo su neka od pakiranja koja možeš prepoznati.


Iako ovo nije jedina serija u kojoj se pojavio neki hrvatski proizvod, s obzirom da se radi o punoj polici istih, posebno je upala u oči.Svatko ima svoju teoriju kako su se proizvodi tu našli, a većina se slaže da je sve jednostavno velika i sretna slučajnost: 'Puka, ne sreća, nego slučajnost. Location scout našao hrvatski dućan u, valjda, Astoriji za snimanje ove scene i mislio -ma sve je to Slavic, kao da Amerikanac zna razliku između ruskog i hrvatskog keksa - samo je zaboravio na različita pisma'.

Koji god bio razlog, skroz kul!

Foto: Netflix/ Facebook

M.T.

Pogledajte još:

Ed Sheeran je uključio i nešto hrvatsko u svoj novi glazbeni spot! Krije li se kakvo značenje iza toga?

Otkrijte koje su top 10 najskupljih serija svih vremena! Neke bi vas mogle i iznenaditi
Coca-Cola vraća u prodaju kontroverzno piće zahvaljujući seriji Stranger Things


Hrvatska scena serija domaćice napolitanke Netflix Orange is the New Black Hrvatski proizvodi

Još vijesti