Slika nije pronađena

Jedna od najpopularnijih serija svih vremena 'Prijatelji' se upravo jučer vratila! Stara glumačka postava je ponovno uskočila u svoje stare uloge i oduševila fanove. To je idealna prilika i za prisjetiti se nekih starih epizoda na koje smo možda zaboravili.

'Prijatelji' ne izlaze već godinama i godinama, ali i dalje ih svi gledaju, znaju za njih i vole ih. Kako i ne bi? Serija je odlična! Smiješna je i zabavna, glumci su simpa i karizmatični, radnja je zanimljiva... Prije nekoliko je godina bila okrugla, 25. godišnjica, serije, a tom prilikom Comedy Central je išao istražiti koja je to po mišljenju publike najsmješnija epizoda ove serije.

Čini se kao dosta težak zadatak, što je sigurno i bio, ali nakon dva mjeseca i 12.000 glasova, došlo se do nekoliko epizoda koje su se izdvojile i jedne koja je publici najsmješnija. Od 236 epizoda, ona koja je po ovome najurnebesnija je treća epizoda desete sezone, pod nazivom 'The One With Ross's Tan'.

To je ona epizoda u kojoj Ross po prvi puta ode u solarij, ali ne uspije dobro pratiti instrukcije koje dobije za korištenje i završi s prilično lošim tenom, na samo prednjoj strani tijela.

 

Evo koje su još epizode ušle u top 5 najsmješnijih:

5.The One Where Everybody Finds Out (5. Sezona, 14. Epizoda)

4.The One Where Ross Is Fine (10. Sezona, 2. Epizoda)

3.The One Where No One's Ready (3. Sezona, 2. Epizoda)

2.The One With The Boobies (1. Sezona, 13. Epizoda)

1.The One With Ross's Tan (10. Sezona, 3. Epizoda)

Pogledajte još:

Španjolske serije su opet hit: Evo kojih 6 morate obavezno pogledati ako već niste!

Tajne sa snimanja serije 'Tračerica' koje ni najveći fanovi ne znaju! Ima ih 8 posebno sočnih

Tko je najbolji, a tko najgori lik iz serije 'Prijatelji'? Ljudi su rekli svoje – slažeš li se s odabirom?

prijatelji najsmješnija epizoda serija

Još vijesti