Slika nije pronađena

Na Netflixu se stalno izmjenjuju sadržaji. Neke serije i filmovi odu, novi dođu, i tako svaki mjesec. Sada je najavljen jedan odlazak koji je mnoge rastužio. Najnovija je vijest da se uskoro više neće moći gledati serija 'Prijatelji'.

Nakon mjeseci i mjeseci nagađanja sada je napokon službeno potvrđeno, serija 'Prijatelji' napušta Netflix i seli se na novi streaming servis HBO Max. Zna se i koliko će dugo fanovi još moći uživati u epizodama 'Prijatelja' na Netflixu – još samo 5 mjeseci.

via GIPHY

S početkom 2020. godine, serija odlazi. Serija ima 236 epizoda, a do kraja godine je još 174 dana, a ako odgledate nekoliko epizoda dnevno, to znači da još stignete pogledati cijeli serijal ukoliko niste nikada ili utvrditi gradivo ukoliko ste već gledali, jer realno, 'Prijatelji' ne mogu dosaditi. Da je informacija službena, na svom je Twitteru objavio jučer Netflix.


Novi streaming servis HBO Max će osim 'Prijatelja' imati još nekoliko trenutnih, ali i prijašnjih hit serija koje još uvijek svi rado gledaju kao što su 'Prince of Bel-Air' ili 'Slatke male lažljivice'. Na HBO Maxu će se naravno moći gledati HBO-ove serije, ali i serije TV mreže CW. Ovaj je servis sklopio ugovor po kojem će 'Prijatelji' kod njih biti dostupni najmanje sljedećih 5 godina.

Ovo nije nikako dobra vijest za pretplatnike Netflixa, ali ipak, još je tu 5 mjeseci za uživanje u ovoj hit seriji.

Foto: Giphy/ Imdb/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

Tko je glavni lik u seriji 'Prijatelji'? Jedan je ljubitelj serije odlučio proučiti svaku epizodu i saznati

Otkrivamo vam 10 nedoumica vezano uz seriju 'Prijatelji' – sad konačno možete mirno spavati!

Jesi li pravi fan? Odgovori na pitanja i saznaj koliko dobro poznaješ likove iz serije 'Prijatelji'

prijatelji odlazi serija Netflix hbo max

Još vijesti