Slika nije pronađena

Treba nam neka dobra nova serija, a ovo je jedna od koje internet ima velika očekivanja. Zove se 'Outer Banks' i samo što nije stigla na Netflix, evo o čemu se radi.

Kada ti treba mali odmor od svih drugih aktivnosti, uvijek je dobra ideja pogledati koju epizodu omiljene serije. Umjesto da kreneš 10. put gledati ispočetka 'Prijatelje', Netflix donosi pravu teen poslasticu. Nova serija koja stiže vrlo brzo 'Outer Banks' napokon je dobila i trailer, koji izgleda obećavajuće. Ima dozu ljubavne tematike, dramu i sukob između bogatih i siromašnih tinejdžera, ali i napetost kada krene potraga za blagom skrivenim u potopljenom brodu. Čini se kao kombinacija nekih od top serija, kao da je netko spojio elemente Riverdalea (misterija, opasnost, drama), Gossip Girla (odnos bogati-siromašani) i The O.C.-a (plaže, odnosi mladih u manjem gradiću) u jedno.


Radnja je smještena u mali idilični gradić Outer Banks, sunčano mjesto, uz more, puno lijepih plaža – ali i mjesto u kojem postoji jasno izražena razlika između bogatih i siromašnih. Nema miješanja, ili si u jednoj skupini ili u drugoj. John Booker Rutledge je jedan od glavnih likova, a kada on i njegova ekipa, koji pripadaju siromašnom dijelu građanstva, slučajno otkriju da je Johnov nestali otac nekako imao 400 milijuna dolara u zlatu, idilični gradić postaje 'ratna zona'. Svi žele pronaći ovo blago, a cijela je potraga pomiješana s ljubavnim problemima i razlikama između dvije klase građana.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Outer Banks (@obx)


Prva sezona će imati 10 epizoda i na Netflix stiže za 2 tjedna, točnije 15. travnja.

Foto: YouTube/ Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Dva lika napuštaju Riverdale! Bili su tu od početka i bez njih će biti čudno – i ne, nijedan od njih nije Jughead

Dečko vidi djevojku, zaljubi se – i kreće nevolja! Nova sezona serije 'You' je došla i ljudi su oduševljeni

Kralj horora Stephen King ima preporuku za tebe! Jedna nova horor serija mu je posebno zapela za oko

serija Netflix outer banks

Još vijesti