Slika nije pronađena

Likovi iz serije posebno su nam dragi, a katkad imamo osjećaj kao da se radi o našim prijateljima. Ako uzmemo u obzir da neke od njih imaju više od 5 sezone, to ni nije tako neobično.

U našim glavama često je zbrka; školske obaveze, odnos s roditeljima, ljubavne brige – kako uopće nekome objasniti što nas sve muči? Možda baš zato volimo gledati serije koje prate živote tinejdžera jer se možemo poistovjetiti ili saznati koje sve probleme imaju naši vršnjaci.

Budući da su praznici pred nama, bit će dovoljno slobodnog vremena da utvrdite gradivo ili nadoknadite propušteno – evo nekoliko serija o problemima prosječnog tinejdžera:

*Dawson's Creek

Ako još niste upoznali Dawson, Joey, Pacey i Jen – sada je pravi trenutak. Budite spremi da ćete se zaljubiti, ali možda ostati i slomljenog srca.

via GIPHY


*Misfits

Očito biti pogođen munjom i nije tako loše; barem je ispalo dobro u slučaju ovih 'nestašnih' tinejdžera koji su dobili super moći.


*TryLife

Kako biste reagirali da sami možete kreirati radnju serije? Upravo to je moguće u 'TryLife-u' gdje se tinejdžeri nalaze u različitim situacijama, a vi određujete kako će reagirati.*Secret Life of the American Teenager

Zbog Amy ćete shvatiti da je posve u redu biti inteligentniji i ljubazniji od većine ljudi.

via GIPHY


*Gilmorice

Ako vas neka serija može naučiti vrijednostima prijateljstva i obitelji, to su definitivno Gilmore Girls. Rory proživljava klasične tinejdžerske faze, ali ni njena mama nije daleko.

via GIPHY*Party of Five

Nakon što im roditelji iznenada poginu, petero braće i sestara ostaju sami. Kako se snalaze, koliko su povezani i što su spremni učiniti jedni za druge saznajte u seriji.*My So Called Life

Kako je izgledao život prosječnog tinejdžera tijekom 90-ih godina najbolje će vam pokazati Claire Danes i Jared Leto koji su se proslavili ulogama u ovoj seriji.


*Undeclared

Prva godina faksa može biti zeznuta stvar; prekidamo stare ljubavi, pronalazimo nove, gubimo neke prijatelje, ali upoznajemo i nove ljude.


Foto/Izvir: Diply.com
I.N.

Pročitajte još:

Tinejdžerske serije koje nemaju veze sa stvarnim životom

Obavezna tv 'literatura' : teen serije koje moraš pogledati prije osamnaeste
 
Prijateljice samo na ekranu: televizijske BFF koje se zapravo mrze

serije problemi tinejdžeri

Još vijesti