Slika nije pronađena

U prodaji je album godine – novi album Toše Proeskog Igra bez granica. Album je u prodaji od danas 1. kolovoza, a tijekom prvih 7 dana prodavat će se isključivo u DM-ovim prodavaonicama širom Hrvatske i to po promotivnoj cijeni.

Euforiju oko izlaska albuma Igra bez granica u izdanju Hit Recordsa, dodatno je zagrijao i najavni singl Ubijaš me usnama, koji je u samo nekoliko dana zavladao radijskim eterom širom zemelje. Na albumu su Nikša Bratoš, Antonija Šola, Miro Buljan, a po prvi puta u svojoj karijeri, Toše je na novom albumu surađivo s Miroslavom Rusom.

Uspješna suradnja je iznjedrila 4 sjajne pjesme koje potpisuje Miroslav Rus. Jedna od njih je i naslovna pjesma Igra bez granica, koja je okrunila suradnju ove dvojice glazbenih velikana. Toše Proeski je bio toliko dirnut Rusovom Igrom bez granica, da je odmah poželio da njegov cijeli album dobije naziv baš po toj pjesmi. Uz to, Toše je za novi album poželio otpjevati i nezaboravnu uspješnicu Miroslava Rusa Još i danas zamiriši trešnja koja je u Tošinoj izvedbi upečatljivija nego ikad. Toše Proeski i Miroslav Rus svojim su udruženim glazbenim i pjevačkim umijećima osigurali da Igra bez granica, u izdanju Hit Recordsa definitivno postane album godine. A svih 15 aspolutnih hit pjesama koje vas očekuju na albumu Igra bez granica nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

toše proeski album Igra bez granica pjesme dm