Slika nije pronađena

U gotovo svim prodavaonicama DM svojim kupcima, uz kozmetiku i proizvode zdrave hrane - nudi i hitove hrvatskih izvođača diskografske kuće Hit Records. Distribucija nosača zvuka Hit Recordsa u dm-ovim prodavaonicama širom Hrvatske rezultat je ekskluzivnog ugovora čije je potpisivanje danas svečano obilježeno u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Prvi ekskluzivan nosač zvuka, koji će se jedino u svim dm-ovim prodavaonicama i moći kupiti je album Toše Proeskog Ako me pogledaš u oči, dosad neobjavljen u Hrvatskoj. Ljubitelji Toše Preoskog i oni koji za blagdanskih dana svoje najdraže žele razveseliti izvrsnom glazbom ovaj ekskluzivni album mogu kupiti po promotivnoj cijeni. Kupci Tošinog albuma sudjeluju i u humanitarnom projektu dm-a „Dodaj notu dobrote“. U sklopu projekta „Dodaj notu dobrote“ sav prikupljen novac od prodaje ovog cd-a dm će donirati Hrvatskom društvu glazbenih umjetnika. Novac je namjenjen školovanju mladih i talentiranih glazbenika i njihovom osvajanju svijeta klasične glazbe.

Zahvaljujući našim partnerima, Hit Recordsu i Hrvatskom društvu glazbenih umjetnika, dm je dobio priliku pomoći mladim, vrhunskim glazbenicima kojima je početak karijere uvijek najteži. Financiranjem njihovog školovanja dm će im pomoći u onim prvim, najtežim koracima kada su, unatoč velikom talentu i trudu, još nepoznati široj javnosti. Vjerujemo da ćemo u skorijoj budućnosti imati priliku nazočiti njihovim prvim velikim koncertima, možda čak na ovom istom mjestu“, s veseljem je istaknula Marinka Akrap, voditeljica nabave, marketinga i odnosa s javnošću dm-a.

Album „Ako me pogledaš u oči“ koji je Hit Records upravo izdao, prvi je Tošin album koji nije na makedonskom jeziku., Na njemu su veliki Tošini hitovi: „Ako me pogledaš u oči“, „Soba za tugu“, „Još jedan stepenik“... Uz ove, danas već kultne pjesme Toše Proeskog, album donosi i pjesmu „Čini“, koju je Toše otpjevao s kraljicom romske glazbe Esmom Redžepovom. Album „Ako me pogledaš u oči“ snimljen je u Grčkoj, a na njemu su radila renomirana imena grčke glazbene industrije poput Manolisa Vlachosa, koji je i glavni producent albuma, te Vangelisa Siapatisa.

U sklopu konferencije za novinare izdavačka kuća Hit Records uručila je platinaste ploče za album “Igra bez granica” autorima na albumu - Miroslavu Rusu, Nikši Bratošu i Miri Buljanu. Platinasta ploča dodijeljena je i posthumno Toši Proeskom, a platinastu je ploču preuzela njegova menadžerica Ljiljana Petrović. Također, ispred Tošine makedonske kuće Award Entertainment, platinastu ploču preuzela je Simona Negrievska, a ispred dm-a platinastu ploču je preuzela Marinka Akrap.

Uz domaćine konferencije, projekt su podržali i hrvatski glazbenici, članovi grupe Baruni, Lana Jurčević, Jasmin Stavros i drugi. Cijeli projekt je na svečanom potpisivanju ugovora podržala i Ljiljana Petrović menađerica Toše Proeskog koja je svoju profesionalnu suradnju s Tošom upravo započela albumom Ako me pogledaš u oči.

toše proeski album Igra bez granica pjesme dm