Slika nije pronađena

Iako, lajkamo i ovu ozbiljnu i zamišljenu Mariju. Nakon što je sredinom mjeseca predstavila svoj novi singl “Louder Than A Drum”, Marija predstavlja i prateći videospot, koji je od danas dostupan putem njenog službenog YouTube Vevo kanala:


Za video je bio zadužen mladi redatelj i fotograf Kosta Đuraković, koji otkriva: 'Spot slikovito objašnjava trenutak Marijinog odrastanja, gdje je dijelom u svijetu vršnjakinja, a dijelom u svijetu odraslih. Svih šest junakinja spota predstavljaju dijelove njene osobnosti – prošle, sadašnje i buduće. Plavo-rozi interijer oslikava njen stav, promatranje svijeta kroz «ružičaste naočale», dok je scena parka prikaz osjećaja zarobljenosti u vremenu. Sam proces stvaranja i realizacije koncepta videa zahtijevao je intimniju atmosferu, razgovore i puno druženja.'

Produkciju novog singla potpisuje austrijski dvojac Popmaché, s kojima je Marija surađivala i na svom debitantskom singlu „Dance Like Nobody's Watching“, čiji prateći video trenutno broji više od 14 milijuna YouTube pregleda.


Foto: PR

I.I.


Pročitajte još:

Jedva je dočekala – pogledajte kako je Marija Žeželj proslavila 18. rođendan

Marije Žeželj u novom videu - pogledajte kako je bilo na snimanju spota

[VIDEO] Ima li još netko tko misli da Marija Žeželj ne zna pjevati? Novim videom ušutkala sve hejtere

spot louder than a drum rođendan marija žeželj

Još vijesti