Slika nije pronađena

Taylor Swift je osim po pjesmama javnosti poznata po svojim brojnim bivšim dečkima. Popularna pjevačica je svoje bivše često opjevala u pjesmama i nije skrivala o kome se radi.

Cure se često posvađaju kada se zaljube u istog dečka ili ako jedna od prijateljica bude s bivšim dečkom ove druge. Izgleda da to pjevačici Taylor Swift ni malo ne smeta jer njezine brojne slavne prijateljice su bile u vezi s njezinim bivšim dečkima, ali i Taylor je bila u vezi s bivšim dečkima svojih prijateljica.

Nije nam jasno kako Taylor izlazi smireno s tim činjenicama na kraj, ali čini se da joj uspijeva. Otkrivamo tko su prijateljice koje su bile s Taylorinim bivšim ljubavima:

Selena Gomez bila je u vezi s Taylorom Lautnerom

Glumac Taylor Lautner ipak nije bio toliko zgodan da posvađa Selenu Gomez i Taylor. Naime, Taylor je bila s Lautnerom 2009. nakon što je Selena s njim prekinula. Cijela  Sumrak drama s ovim trojcem je završila tako da su se Taylor i Selena samo još više povezale. Čudno, zar ne?Demi Lovato hodala je s Joeom Jonasom

Možda se rijetko tko sjeća jer je bilo davno, ali Taylor je bila u vezi s Joeom Jonasom 2008. godine. Dvije godine kasnije  Joeova cura je postala Demi Lovato koja je s njim glumila u Camp Rocku. Veza je trajala nekoliko mjeseci.Ellie Goulding i sadašnji Taylorin dečko  bili su u vezi prošle godine

Puno toga zajedničkog imaju Amerikanka Taylor i Britanka Ellie Goulding. Obje su pjevačice, uspješne su, plavuše i imaju zanimljiv modni stil...ali i dečka. Prije godinu dana Ellie je još uvijek bila u vezi s glazbenikom Calvinom Harrisom, a danas je s njim u vezi Taylor. Ellie je sada u vezi s Dougiem Poynterom. Ellie tvrdi kako je ona spojila Calvina i Taylor i da joj je zbog toga baš drago. Što???


Cara Delevingne i Harry Styles hodali su 2013.?

I ptice na grani znaju da su Taylor i pjevač Harry Styles bili u vezi. Njemu je posvetila pjesmu, svi smo znali da ju je naljutio i sve ostalo što ide s prekidom. Navodno se Cara Delevingne sviđala Harryju još 2011. Ako je ovo istina to znači da je Harry bio s Taylor dok mu se Cara sviđala (bili su zajedno 2012. i prekinuli godinu kasnije). Unatoč nagađanjima, Cara i Harry nikada nisu potvrdili da su bili u vezi, ali su prijatelji.


Kendall Jenner je uistinu bila u vezi s Harryjem Stylesom

Tijekom prošle godine često su Kendall Jenner i Harry bili viđeni na dejtovima. Nakon što su se viđali tri mjeseca odlučili su prekinuti svoja druženja. Ali...ponovno su viđeni zajedno u veljači što je pokrenulo glasine da su ponovno zajedno. Taylor se nije uzrujala jer su Kendall i Harry par. Ove godine se Kendall čak pojavila i na pozornici s Taylor u sklopu njezine turneje 1989 u Londonu.


Katy Perry i Taylor Swift posvađale su se zbog bivšeg
Svađa Katy Perry i Taylor bila je tipična ženska svađa oko dečka. Taylor je bila u vezi s Johnom Mayerom 2009., a nakon što su prekinuli napisala je pjesmu Dear John koja ga predstavlja u lošem svjetlu. Katy je svoju vezu s Mayerom počela 2012. i prekinula prošle godine. Cure su bile prijateljice sve dok Taylor nije snimila pjesmu Bad Blood u kojoj proziva Katy.


Izvor: teen.com

I.P.

Pročitajte još:

Svađalica Taylor Swift: tko je sve zaratio s Taylor

11 lekcija o prijateljstvu koje možete naučiti od Taylor Swift

10 stvari koje sigurno niste znali o Taylor Swift

Taylor Swift bivši dečki

Još vijesti