Slika nije pronađena

Jedno ga vrijeme nije bilo na glazbenoj sceni, ali otkad se vratio, stižu mu samo pozitivne reakcije publike i kritike na nove pjesme. Tako da ne čudi toliko da je osvojio glavnu nagradu na sinoćnjoj dodjeli MTV VMA nagrada.

I on je Justin Bieber! Otkad je u ožujku ove godine izdao svoj posljednji, šesti studijski album, iznenadio je sve. Čak ni oni koji ga nisu voljeli u ranoj karijeri, sada su morali priznati da Justin ima talenta. Pogotovo je na nedavnom hit singlu 'Stay' pokazao svoje vokalne sposobnosti koje su sve oduševile. Pjesme s albuma postaju hitovi, svi ih pjevuše i nije ni čudo da je proglašen izvođačem godine i na MTV VMA dodjeli nagrada.

Nedavno je i Spotify objavio da je Justin najslušaniji glazbenik ikada na njihovoj aplikaciji.

U kategoriji za izvođača godine s njim su bila nominirana neka itekako jaka imena poput Olive Rodrigo, Taylor Swift, Ariane Grande, Doje Cat i Megan Thee Stallion, koje su sve ove godine bile itekako na vrhuncu. U svom govoru kod primanja nagrade, Justin je sve rastopio kada se zahvalio i Hailey, koja je i ovog puta pokazala da je njegov najveći fan i navijala za njega iz publike.

Osim ove nagrade, Justin je pobijedio i u kategoriji 'Najbolja pop pjesma' s pjesmom 'Peaches'.

Pogledajte još:

Tko je bio najbolje, a tko najgore odjeven na sinoćnjoj dodjeli MTV nagrada? Daj i ti svoj glas!

Billie Eilish je bila ženski izvođač s najviše pratitelja na TikToku – ali više ne, evo tko ju je pretekao!

S njim nema sredine: Pjevač kojeg ili voliš ili mrziš postao je najslušaniji glazbenik na svijetu

mtv vma 2021 izvođač godine glazbenik godine

Još vijesti