Slika nije pronađena

Rihanna bi trebala na popravni iz predmeta “skromnost za celebrityje” i “uvod u zahvalnost” jer je prošli tjedan očito dobila ogromne kulje iz oba. Ova je slavna diva ponizila svoju obožavateljicu samo zato jer je obukla istu haljinu kao ona!

Alexis Carter, 16-godišnja tinejdžerica iz Baltimorea, podijelila je na Twitteru svoju fotku u kojoj je obučena u haljinu nadahnutu Rihanninom. Naime, ovako se odijenula za maturalnu večeru koja je bila u znaku Hollywooda.

Po internetu je naravno krenula kružiti spomenuta fotka, samo s malim dodatkom – hasthtagom #PromBat, jer je očito svima ova djevojka ličila na šišmiša. Okej, nije da su poza i izraz lica na fotografiji baš reprezentativni, ali komičare to nije spriječilo da pokrenu poplavu memova na kojima se vidi šišmiš-djevojka sa photoshopiranim dodacima.


I kao da nije bilo dovoljno što se djevojci “maturalni šišmiš” smije cijeli internet, u cijelu se priču uplela i Rihanna koja je istu fotku retvitala kraj simbola benda Wu-Tang Clan koji prikazuje stiliziranog šišmiša.


Iako je djevojka imala namjeru da na maturalnoj zabavi bude poput svog idola, njen idol očito misli da može vrijeđati svoje obožavatelje kad god joj se prohtije.

Alexis je naravno ostala šokirana ovim postupkom i više nije Rihannina obožavateljica: “Bila sam jako uvrijeđena”, izjavila je za Fox Baltimore. “Zašto me vrijeđala kad je i sama nosila takvu haljinu? Poze su drugačije, ali ne i odjeća. Očito ne voli svoje obožavatelje onoliko koliko tvrdi da ih voli.

I mi se slažemo s Alex! Umjesto da se zahvalila svojoj obožavateljici koja je odabrala izgledati poput svog idola na maturalnoj večeri, Rihanna se pridružila svim nasilnicima koji su je ismijali na internetu.

Što vi mislite o tome? Je li se Rihanna ponijela kao cyberbully?

L.B./izvor: foxbaltimore.com
foto: screenshot

rihanna cyberbully obožavateljica

Još vijesti