Slika nije pronađena

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, Rihanna, nastupit će 25. lipnja u Splitu. Vijest je potvrđena jučer, kada je i potpisan ugovor za koncert, te će tako ljeto u Dalmaciji započeti s vatrenim showom, kakav uvijek na svojim nastupima priredi 22-godišnja pjevačica s Barbadosa, saznaje Gloria.

Još uvijek se ne zna gdje će Rihanna pjevati hitove Pon de Replay, Umbrella i Only Girl (In The World), jer se organizatori dvoume između Spaladium Arene i Poljuda. Kada se odabere mjesto koncerta, znat će se i više podataka o cijeni ulaznice za spektakl.

Zanimljivo je da Rihanna svoju službenu svjetsku turneju, kojom promovira novi album Loud, započinje 23. rujna u Brazilu, pa će hrvatski obožavatelji biti jedni od prvih koji će imati priliku vidjeti novu­ scenografiju i cjelokupni show.

Ovih dana, pak, pjevačica pozornost medija privlači svojim spotom S and M, koji je zbog eksplicitne seksualnosti zabranjen u nekim državama. No, to Rihannu ne smeta jer je ionako navikla da svojim ponašanjem i glazbom izaziva veliku medijsku buku.

Gloria

rihanna koncert Split