Slika nije pronađena

UMAGINATION i Beck's prvi puta dovode legendu svjetske elektronske scene Fatboy Slima u Hrvatsku. Njegov nastup izazvao je veliki interes zaljubljenika u elektronsku, plesnu glazbu pa su karte za nastup u Umagu 28. svibnja u sklopu programa Beck'sperience rasprodane.

Rasprodani stadion Stella Maris najbolja je najava za izvrstan party na otvorenom koji očekuje publiku iz svih dijelova Hrvatske te iz regije, uključujući Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Mađarsku, Austriju i Italiju.

Fatboy Slim, britanski DJ i pionir elektronske plesne glazbe, u Umag s pratnjom stiže privatnim zrakoplovom na sam dan nastupa, a odsjest će u predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic, jednog od najboljih hrvatskih hotela s 5 zvjezdica. Uoči nastupa prisustvovat će i druženju s akreditiranim medijima u hotelu Kempinski Adriatic.

Na stadionu Stella Maris će predstaviti svoj legendarni DJ stil koji mu je donio titulu kralja elektronskog beata, a njegov nastup bit će popraćen vrhunskim scenskim efektima, light showom te video projekcijama. „Na nastupe više ne nosim ploče jer su sada tako koncipirani da koristim dosta vizualnih efekata. Stoga, i glazba i video te svjetlosni efekti koje koristim na svojim nastupima dolaze izravno iz kompjutora. Sada je to pravi audio-vizualni šou i to mi se jako sviđa. Može se očekivati i nešto mojih snimki, a što ću vrtjeti te noći ovisi o raspoloženju publike i o njihovim reakcijama. Moj cilj je uvijek napraviti dobar party, odnosno osigurati da se moja publika dobro zabavi, “ najavio je svoj nastup Fatboy Slim.

UMAGINATION i Beck's organizirali su i niz zbivanja za sve one koji će u Umagu ostati i tijekom vikenda pa karta za nastup Fatboy Slima ujedno vrijedi i kao ulaznica za sva događanja vikend programa. UMAGINATION planira i ubuduće organizirati gostovanja vodećih svjetskih DJ-a u Umagu i učiniti ga prepoznatljivom lifestyle destinacijom i središnjom pozornicom plesne glazbe u Hrvatskoj.

Sve najnovije informacije o gostovanju Fatboy Slima u Hrvatskoj mogu se pronaći na web-stranici Umaginationa, te na Facebooku.

Fatboy Slim Umagination

Još vijesti