Slika nije pronađena

Niti jedna zabava, tulum ili party bilo onaj kućni ili klupski ne može proći bez jedne osobe. Pogađate, radi se o osobi o kojoj ponajviše ovisi atmosfera partyija kojeg organizirate.

Da li će Vam tulum uspjeti i da li će se svi zabaviti do jutarnji sati ili će vaš dugopriželjkivani party završiti neočekivano brzo. U današnjem svijetu poimanja zabave, naročito one klupske, DJ je pokretač vašeg partyija i ljudi koji se nalaze ispred njega, na plesnom podiju. Pravi DJ suvereno vlada plesnim podijem - lagano Vas uvodi, zavodi i odvodi na plesna prostranstva.

U DJ svijetu u kojem prevladavaju muškarci, tri branda okrenut će ploču zajedno i postaviti izazov koji će se isključivo ticati ženskih DJ-a. CANYON DJ GIRL WANTED je prvi regionalni projekt koji poziva sve DJ-ice iz regije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH) da se prijave na prvo natjecanje u kojem tražimo najbolju klupsku DJ-icu. CANYON, CLUB MANSION i RNB CONFUSION vas pozivaju na nezaboravno glazbeno putovanje u kojem najvještije tri osvajaju vrijedne nagrade sponzora, te nastupe u najboljim klubovima i festivalima u Hrvatskoj.

U žiriju sjede sve sami vrli glazbenici, a vaše prijavljene radove sa posebnom pažnjom ocijenjivati će redom:

- Marko Miličević Gramophonedzie (Dj i producent/„Why Don't you“)

- Bizzo Brigante (Dj i glazbenik- Bolesna braća)

- Frx (Dj, radijski voditelj, MTV Tam)

- Vladimir Erceg (Exit tim/Papaya)

Prijave DJ-ica se zaprimaju od srijede 06.04.2011. pa zaključno do 04.05.2011. na e-mail: canyon.girlDJ@gmail.com (2 slike, biografija, mix u mp3 obliku u trajanju 45-60 min u bilo kojem glazbenom žanru, grad i država u kojem živite).

Kako do pobjede?

Kako prijave budu dolazile, isti mixevi putem soundcloud-a sa imenom DJ-ica postavljati će se na FB zid
CANYON Hrvatska
gdje će publika moći podržati svog favorita i dati glas. Glasanje publike putem lajkova na FB odvijati će se od 04. do 19. svibnja na Canyon Croatia FB Fun Page. O pet najplesnijih dospjelih mixeva iz ruku 5 DJ-ica odlučivat će i žiri i publika.

Pet odabranih DJ-ica predstaviti će se u klupskom izdanju u klubu Mansion (Zagreb, Jarun) gdje će uživo pred članovima žirija prezentirati svoje vještine u polusatnom predstavljanju. U sustavu ocjenjivanja vještina (tehnika miksanja, flow miksa, ideja miksa, stil- osobni pristup)uživo za dj pultem u klubu Mansion žiri će odlučiti o najvještijim DJ-icama. Klupsko druženje upriličit će se u srijedu 27. travnja u klubu Mansion (ex Piranha) na velikom CANYON GIRL DJ WANTED partyiju na kojem će specijalna gošća biti MISS DJ CANDY iz Londona.

dj Natjecanje za cure

Još vijesti