Slika nije pronađena

Dio slavnih i poznatih pjevača i glumaca iza sebe ima uspješnu godinu – hitovi su postali broj jedan, upoznali su srodnu dušu ili pak imali najprodavaniji album godine. Oni će ovu godinu još dugo pamtiti, a neki ipak nisu bili te sreće.

Dio ekipe 2016. želi što prije zaboraviti zbog blamova koji su im se dogodili. Iako su oni naviknuti da im ispada mikrofon ili da fulaju koju riječ, Internet sve pamti i neki će ih failovi pratiti još dugo. Njihov je posao da budu javni, a mi se slobodno možemo nasmijati blamažama koje su im se dogodile – ništa zlonamjerno, ali je zabavno.

1. Britney Spears i problem s odjećom – nešto je zapelo i trebalo je to što prije popraviti. Britney se nije smela i nastavila je pjevati i plesati, ali nju već dugo prati glas da odavno već pjeva samo na p playback pa svaki ovakav blam samo još više pogorša situaciju.


2. Iggy Azaela pala je s pozornice – njezini tjelohranitelji odmah su priskočili u pomoć, a Iggy se nije ozlijedila i nastavila je pjevati kao prava profesionalka.


3. Adele zaboravila tekst – nju je možda najzabavnije gledati kad napravi grešku jer se tako simpatično izvuče iz te naizgled neugodne situacije. Bravo Adele.


4. Ally imala problema s haljinom – članica grupe Fifth Harmony odabrala je krivu haljinu za dodijelu AMA nagrade i cijelu je večer imala problema. Drugi put će pametnije.5. Selena Gomez isto nema dobru ravnotežu
– budući da često nastupa u visokim potpeticama nije ni čudo da tu i tamo izgubi ravnotežu.


6. Demi Lovato izgubila glas – ako si pjevač glas je sve što bi trebao imati. Često curke znaju skrenuti pozornost dekolteom ili kratkim suknjicama, ali pucanje glasa ne može ništa sakriti.


7. Justin Bieber pao na guzu – nisu cure jedine koje padaju, a dokaz je Justin Bieber.


Zaključak svega – nitko nije savršen i da nema tima ljudi oko njih koji se brinu da im glas bude savršen, šminka na mjestu i garderoba besprijekorna, pitamo se kako bi zbilja izgledali i pjevali?

Foto: Youtube

I.I.

Pročitajte još:

Slažete li se? Ovo su najgore pjesme u 2016. godini

Biramo TOP božićnu pjesmu – koja je tvoj favorit?

Pogodi nazive pjesmama napisane emojijima

slavni ? Blam najgori trenuci

Još vijesti