Slika nije pronađena
Ako još niste čuli za ove djevojke, kasnite. One su novi glazbeni fenomen koji dolazi iz Koreje, a vjerni fanovi su im sada pomogli da postave nove rekorde u svijetu glazbe.

BLACKPINK su K-pop kvartet, a svojim hitovima osvajaju cijeli svijet. Najnovija pjesma koja je dobila spot 'Kill This Love' objavljena je prošlog tjedna, a od tada je oborila čak nekoliko rekorda. Već je sami početak pokazao da će ova pjesma postati hit jer uz pomoć svojih fanova ove su cure i već za samu premijeru spota imale 979 000 gledatelja, što je brojka koju nitko drugi do sada nije uspio dostići.


Nakon toga je slijedilo obaranje rekorda u najvećem broju gledanja spota u prvih 24 sata.Čak su prestigle i Arianin veliki hit 'Thank U, Next' koji je ovaj rekord prije svega nekoliko mjeseci  i postavio. Ari je uspjela skupiti 55.4 milijuna pogleda u jedan dan, a BLACKPINK prestigle su je za milijun i imale 56.7 milijuna pogleda.

Za to su sve zaslužni njihovi vjerni fanovi, koji čak imaju i nadimak – Blinks.


Osim ta dva rekorda, ovaj video oborio je i još jedan. Spot za pjesmu 'Kill This Love' je tako postao i video koji je najbrže dosegnuo brojku od 100 milijuna pogleda.

Pohvale i čestitke dolaze sa svih strana, fanovi su oduševljeni i ponosni na svoju četvorku.


K pop glazba je sve popularnija u svijetu, boy bend BTS zaludio je tinejdžerice sa svih kontinenata, a sada svjetsku glazbenu scenu na dlanu imaju i BLACKPINK.

Uz to sve, BLACKPINK imaju još jednu bitnu stvar kojom se mogu pohvaliti, a iako nije rekord, one su prva K-pop grupa koja će nastupati na poznatom glazbenom festivalu Coachella!

Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

BTS fanovi mogu sudjelovati u stvaranju ARMYPEDIJE - Provjerite kako!

K-pop hitmejkeri BTS i Nicki Minaj objavili pjesmu i izazov – tko je spreman za IDOL challenge? ANKETA

Psy osvojio korejskog Grammyja

grupa youtube glazba rekord blackpink kpop

Još vijesti