Slika nije pronađena

One Direction i njihov album 'Up All Night' popeo se u Americi na 1. mjesto Billboardove top liste 200 najprodavanijih albuma!

To je za njih povijesni dan - s više od 176,000 prodanih albuma postali su prvi britanski band koji se s albumom prvijencem popeo na 1. mjesto u Americi, na Billboardovu listu najprodavanijih.  Odmah po izlasku, bilježi i prvo mjesto na digitalnoj top listi prodaje.

'Jednostavno ne možemo vjerovati da smo #1 u Americi! To je više od sna koji nam se ostvario! Želimo zahvaliti svakome od naših obožavatelja koji je kupio naš album i želimo zahvaliti američkoj publici na tolikoj podršci!' - izjavio je Harry Styles.

Prema podacima HDU, album 'Up All Night' je već pet tjedana na top listi prodaje inozemnih albuma i u Hrvatskoj, a trenutačno je na 8. mjestu!

Tijekom svoje vrtoglave karijere vezane uz samo jedan album, grupa mladića koji imaju između 18 i 20 godina, odnosno Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson i Zayn Malik, skupili su oko 204 milijuna YouTube pogleda, 12 milijuna Twitter sljedbenika i 3,6 milijuna obožavatelja na Facebooku.

Da podsjetimo, vrtoglavi uspjeh je počeo 2010. godine nakon pobjede na britanskom showu X Factor UK.

Dečki se mogu pohvaliti s još impresivnih brojki:

Album prvijenac  je došao na #1 u čak 12 zemalja. U pola godine, prodali su više od 4,2 milijuna albuma diljem svijeta. Singl “What Makes You Beautiful”  nagrađen je na dodjeli Brit Awardsa.

Spot za pjesmu 'What Makes You Beautiful' pogledan je gotovo 76 milijuna puta!

U nastavku pogledajte prvih 20 pjesama na britanskoj i američkoj ljestvici singlova:


USA Singles Top 40 glazbena ljestvica

UK Top 40 glazbena ljestvica

one direction up all night billboard