Slika nije pronađena

`S kim si- takav si` reklo bi se u narodu, ali izgleda da brojne cure zaboravljaju da su htjele biti u vezi s određenim dečkima. Nakon što se pokaju oko zbog izbora, slijedi paljba po bivšem.

Poznate cure najčešće budu u vezi s jednako slavnim dečkima. Na početku se vole i umiru od ljubavi i za ljubav, a na kraju u javnost iznesu svo `prljavo rublje`.

Neke od cura ostanu povrijeđene ponašanjem svojih bivših slavnih momaka, a kada u njima proključa bijes tada pljuju po bivšima.

Evo koje su poznate cure oblatile svoje bivše slavne dečke:

Perrie Edwards

Rane od prekida Perrie i Zayna Malika još uvijek su svježe. Nakon što je dobila `nogu` od bivšeg člana grupe One Direction, pjevačica je šutjela o prekidu, ali nedavno je ipak odlučila otvoriti paljbu. U nedavnom intervjuu pričala je o tome kako su Zayn i ona upoznali glumca Johnnyja Deppa te je rekla: `Johhnyja sam upoznala s `onim kako god mu bilo ime` i rekla sam mu da ću ga upoznati htio on to ili ne.` Izgleda da je Perrie odlučila ne spominjati Zaynovo ime.


Taylor Swift

Taylor je počela blatiti Joea Jonasa 2008. kada su prekinuli. Prvo, Taylor je napravila video u kojem drži lutku Joeovog lika iz Camp Rocka. Govorila je: `Vidiš, ova lutka dolazi s telefonom kako bi mogao prekinuti s drugim lutkama.` , a nakon toga je pokazala Barbiku i rekla joj: `Njega se kloni, ok?`. Nakon toga pjevačica je popljuvala bivšeg u showu Ellen Degeneres te je iznijela još detalja oko prekida. Joe je prekinuo s njom preko mobitela.


Miley Cyrus

Fanovi Disneya sjetit će se kada su glavni mladi celebrity par bili Miley i Nick Jonas. Naravno i taj par je prekinuo, a drama se nastavila. Miley je na jednom koncertu 2009. trebala otpjevati pjesmu 7 Things koja je bila posvećena Nicku. Prije početka glazbe Miley je u mikrofon rekla: `I dalje te mrzim.`


Selena Gomez

Veza Selene i Justina Biebera činila se kao vječna saga i drama. Kada je Sel gostovala u showu Davida Lettermana 2013. rekla je o prekidu: `Kada sam se zadnji put vidjela s Justinom imali smo razgovor. On je rekao nešto, pa sam ja rekla nešto, pa je on rekao nešto, pa sam ja rekla nešto i rasplakala ga.` Nakon toga pjevačica je mogla promijeniti temu i nasmijati se, ali dodala je: `I tako...i ja sam plakala.`


Naya Rivera

Puno se parova zna posvađati zbog novaca, ali bivša zvijezda serije Glee takvu svađu pretvorila je u vrlo veliku stvar s bivšim Big Seanom. Nakon što su prekinuli zaruke, Naya je tvitala: `Sad krade Rolexe iz djevojčine kuće. Možda zato što glumim u Glee-u pa više zarađujem.`
Izvor: gurl.com

I.P.

Pročitajte još:

Prekidi koji su nas šokirali: celebrity parovi koji su iznenada prekinuli zaruke

Pjesme koje govore o prevari i varanju

Navrle im emocije: pjevači koji su se rasplakali na pozornici

slavne cure bivši dečki bivsi