Slika nije pronađena

Iako ima vojsku obožavatelja, Justin Bieber svakodnevno se mora suočavati s brojnim kritikama i uvredama raznih hejtera – nije lako biti zvijezda.

Mnogi od njih anonimno pljuju po popularnom pjevaču, a najbolje što on može učiniti u toj situaciji jest ne obazirati se. No što kad se javne osobe okome na njega?

Izgleda da se nekim slavnim facama ne sviđa lik i djelo mlađahnog Justina pa su ga javno ismijale - saznajte o kome se radi:

Chelsea Handler

Komičarku Chelseu pitali su za Variety tko je najgora osoba s kojom je radila intervju, a ona je odgovorila da je to upravo bio Justin. `Justin Bieber je najgori sugovornik s kojim sam radila intervju jer je stalno pokušavao flertati i bilo mi je neugodno. Stalno je forsirao flertanje te sam se osjećala kao pedofil što mi se nikako nije svidjelo. Mislim da to radi svim ženama s kojima ima intervju.` rekla je glumica.


Chris D`Elia

Glumac i komičar je otvoreno i javno Justinu rekao: `Imaš sve. Osim ljubavi, prijatelja, dobrih roditelja i Grammyja.`


Seth Rogen

Tijekom gostovanja u emisiji Saturday Night Live glumac je rekao iskreno mišljenje o mladom pjevaču. `Mislim da je Justin Bieber zapravo go*no od čovjeka jer glumi da je zahvalan i drag, a zapravo stavlja u opasnost život drugih ljudi sa svojim glupim ponašanjem...zbog toga i je go*no!` rekao je glumac.


Drake Bell
U intervjuu za Buzzfeed glazbenik je rekao: `Moje mišljenje nije pozitivno o mladim ljudima koji nisu trebali previše raditi, ali su otkriveni na YouTube-u i nakon toga `bum`...evo ih u studiju pa misle da mogu imati sve što požele. Bieber djeci poručuje da dokle god imaju novca i swag da mogu raditi što žele.`Olivia Wilde

Glumica je odlučila Justina ismijati preko Twittera. Olivia je napisala da bi Justin trebao obući je*enu majicu (osim ako su mu sve majice izgorjele u požaru pa nema niti jednu za obući).


Ryan Gosling

Navodno je glumac jednom doslovno istrčao iz restorana samo da se ne susretne s Justinom. Izvor koji je tom događaju svjedočio navodi kako je Ryan samo ostavio hranu u tanjuru i otišao jer ne želi biti ni u istoj prostoriji s Justinom.


Taylor Swift

Snimku na kojoj Tay pravi face čim vidi Justina i njegov srdačan pozdrav sa Selenom su vidjeli svi, a bilo kakav komentar je suvišan.

Justin Bieber zvijezde koje su ismijale justina biebera justina biebera

Još vijesti