Slika nije pronađena

Svi žele upoznati svoju omiljenu zvijezdu i fotografirati se s njom, ali obožavatelji pojedinih pjevača to nikada neće doživjeti. Od cifri za fotkanje s pojedinim slavnim facama zaboljet će vas glava, a nekima je sigurno žao što je to izašlo u javnost.

Sudeći po novcu koji žele spremiti u džep, zvijezde žele imati jako bogate obožavatelje. Premda celebovi imaju love i dalje ih nije sram naplaćivati fanovima fotkanje s njima.

Nisu sve zvijezde takve te se s njima obožavatelji mogu normalno upoznati ako ih sretnu na ulici i naravno mogu slobodno `okinuti` selfie. Čini se da će neki fanovi morati zasukati rukave i zaraditi masnu lovu ako žele selfie s Lady Gagom ili primjerice Justinom Bieberom.

Evo koje zvijezde fanovima naplaćuju fotografiranje i upoznavanje:


Lady Gaga (fanovima naplaćuje otprilike 10 650 kuna)

Upoznati majku svih `malih čudovišta` nije jeftino, ali njen `upoznaj me` paket za obožavatelje uključivao je svakakve pogodnosti tijekom koncerta. Za preko 10 tisuća kuna obožavatelji se mogu fotkati s pjevačicom, imaju svoje osiguranje i nalaze se na posebnom mjestu za vrijeme koncerta. Za obožavatelje je rezerviran dio pozornice s platformom s koje mogu vidjeti sve savršeno. Isto tako nakon koncerta sa sobom mogu ponijeti brojne fora sitnice povezane s Lady Gagom.


Jennifer Lopez (fanovima naplaćuje otprilike 11 360 kuna)

Ako želite uživo pitati J.Lo je li i dalje `cura s kvarta` odnosno `Jenny from the block` morat ćete izdvojiti dosta novca. Isto tako  važno je napomenuti da na ovo upoznavanje fanovi moraju otići u Las Vegas s obzirom na to da je to mjesto gdje će većina njenih nastupa biti. Usput, J.Lo nema paket `upoznaj me` kao Lady Gaga jer u ovu cijenu nije uračunata karta za koncert.


Beyonce (fanovima naplaćuje otprilike 12 070 kuna)

Beyonce rijetko kada pristaje na `upoznaj me` paket jer je vrlo zauzeta pa baš zbog toga možda upoznavanje s njom toliko košta. Tijekom njene turneje I Am... Sasha Fierce 15 fanova se moglo upoznati s Queen B. Nakon grupne fotke tek je nekoliko njih bilo ispraćeno do mjesta u prvom redu. To bi značilo da su obožavatelji platili preko 12 tisuća kuna kako bi imali grupnu fotku s Beyonce i mjesto u prvom redu na koncertu.Justin Bieber (fanovima naplaćuje otprilike 14 200 kuna)

Ovo je zapravo prilično nova informacija i jako razočaravajuća. Justinova skorašnja turneja naziva Purpose imat će `upoznaj me` paket, ali će koštati preko 14 tisuća kuna...po osobi! Ova informacija nas je prilično potresla s obzirom na to da su Justinovi fanovi uglavnom srednjoškolke koje ipak nemaju toliko novca za upoznavanje s pjevačem. Samostalna fotka s Justinom, tura po backstageu, karta za koncert i plaketa turneje za samo cijelo bogatstvo...to je sve ipak malo previše.


Britney Spears (fanovima naplaćuje otprilike 17 927 kuna)

Neke zvijezde dopuštaju obožavateljima da ih diraju, odnosno poljube u obraz, grle se s njima i druge stvari, ali...Britney Spears nije jedna od njih. U njen `upoznaj me` paket strogo ulazi upoznavanje bez fizičkog kontakta, ali jako voli pozirati na fotkama s obožavateljima što je u redu. Sada znamo da pop princeza nema problema s fotkanjem, ali ima problema s grljenjem.


Madonna (fanovima naplaćuje otprilike 12 780 kuna)

Kraljica popa ima puno fanova, ali nije poznata po tome da se često s njima susreće ili da komunicira s njima. Iako je Madonna u javnosti više od 30 godina i dalje je teško pronaći fotke gdje je s fanovima. Tijekom svoje MDNA turneje imala je paket za upoznavanje s fanovima, a vjerovali ili ne- stvorila se jako velika navala obožavatelja. Premda je cijena upoznavanja bila preko 12 tisuća kuna ostalo je mal broj neprodanih paketa.Demi Lovato (fanovima naplaćuje otprilike 42 600 kuna)

I nama su usta razjapljena od šoka nakon cifre koja ide preko 40 tisuća kuna za upoznavanje s Demi. Isto su doživjeli i australski fanovi kada je najavljeno da `upoznaj me` paket košta cijelo bogatstvo, a to je i najveća cifra u povijesti takvih paketa što se tiče Australije. U cijenu ulazi fotkanje s Demi i ulaz u garderobu backstagea. I baš kao što je slučaj s J.Lo, potrebno je kupiti dodatno kartu za koncert.Izvor: teen.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

U vezi s fanovima- celebovi koji su dejtali s obožavateljima

Kada fanovi prijeđu granicu: Pjevači koje su obožavatelji napali na pozornici

Bahati ili uvrijeđeni? Pjevači koji su napustili pozornicu za vrijeme koncerta

pjevaci cifra zvijezde obožavatelji upoznavanje fotkanje

Još vijesti