Slika nije pronađena

I pjevači su samo ljudi koje ponesu emocije. Često drže emocionalne govore na pozornici, grle fanove, ali i zaplaču.

Posljednji kojeg smo gledali u suzama na pozornici je Justin Bieber. Popularni pjevač `slomio` se prije nekoliko tjedana na dodjeli VMA nagrada. Justin kaže kako su ga ponijele emocije jer nije dugo nastupao na toj dodjeli.

Bez obzira na to plaču li  zbog propale ljubavi ili neke uspomene, teško je gledati našeg omiljenog pjevača kako plače pred fanovima. Naravno, i mi ćemo odmah postati plačljivci i pridružit ćemo se najdražoj zvijezdi.

Ako ste spremni za plakanje možemo početi. Ovo su pjevači koji su se rasplakali na pozornici:


Perrie Edwards

Pjevačica iz grupe Little Mix pokušala je nabaciti ozbiljnu facu i nastup izvesti do kraja. Nažalost, počela je plakati- mnogi pretpostavljaju da je to zbog prekida zaruka sa Zaynom Malikom. Perrie se rasplakala kada je pjevala pjesmu The End. Zbilja tužno, zar ne? Dobro je da ima potporu svojih cura iz grupe.


Zayn Malik

Premda Zayn sada već djeluje kao frajer bez emocija, to ipak nije tako. Nakon što je odlučio napustiti grupu One Direction, Zayn ne izveo zadnji nastup s dečkima. Tijekom nastupa je zaplakao i pokazao da nije od kamena. Samo gledajući snimku bi mogli i mi zaplakati.



Harry Styles

Fanovi nisu bili jedini pogođeni odlaskom Zayna. Njegov kolega iz benda Harry je djelovao tužnije i od Zayna nakon što je saznao da One Direction ostaje bez člana. Oh, Harry...uvijek tako osjećajan i drag.



Liam Payne

Naravno i drugi kolega iz One Directione-a je pustio suzu za Zaynom...Liam nas je najviše i rasplakao zapravo.


Nial Horan

Isto tako...video pokazuje kolika su potpora dečki jedni drugima.


Ariana Grande

Mlada pjevačica osjetila je povezanost sa svojim fanovima i na turneji za vrijeme koncerta briznula u plač. Ovo je vrlo dirljiv trenutak.



Selena Gomez

Na American Music Awards Selena se emocionalno slomila, još dodatno je svemu kumovao prekid s Justinom Bieberom. Ovaj nastup nećemo nikada zaboraviti jer Selena je pjevala Love Will Remember.


Justin Bieber

Ako ste mislili da je Justinu bilo prvo plakanje ovo na dodijeli VMA 2015., prevarili ste se! Justin je već jednom zaplakao na pozornici. Na početku svoje karijere briznuo je u plač dok je pjevao pjesmu Down to Earth.



Demi Lovato

Pjesma Skyscraper govori o slici koju imamo o sebi i o borbi s odvikavanjem. Demi Lovato je zaplakala na nastupu, a kako i ne kada je prošla jedno teško razdoblje u životu.


Miley Cyrus

Svi znamo da je Miley velika ljubiteljica životinja i da ima hrpu kućnih ljubimaca. Kako bi odala čast svojoj uginuloj ribici Pablow, Miley je otpjevala emocionalnu pjesmu na koncertu...i naravno, rastužila se.



Taylor Swift

Gotovo sve Taylorine pjesme bazirane su na iskustvima koje je prošla. Tijekom izvođenja pjesme All Too Well, Tay se rasplakala. Uspomene koje je pjesma probudila u njoj su izgleda bile još svježe.



Rihanna

Premda RiRi ima stav opasne cure, ipak nije mogla izbjeći suze na pozornici. Dok je pjevala pjesmu Diamonds. Rihanna je dobila potporu publike i puno ljubavi koju zaslužuje. Slatko.



Izvor: teen.com/ youtube

I.P.

Pročitajte još:

Teške za poludjeti: pjevačice s kojima više nitko ne želi raditi

Kada fanovi prijeđu granicu: pjevači koje su fanovi napali na pozornici

Sigurno niste znali: pjesme koje potajno govore o seksu

rasplakali na pozornici Plakali pjevaci

Još vijesti