Slika nije pronađena

Jack Ede, tinejdžer iz Lincolnshirea, napustio je školu da bi „budućnost uzeo u svoje ruke“, nakon što su njegovi nevjerojatni portreti članova benda One Direction postali viralni među obožavateljima ovog mega-popularnog benda.

Jack je za BBC izjavio da se „njegov život zauvijek promijenio“ kad mu je u lipnju dosadilo učiti za ispite pa je prišao Tomlinsonovoj sestri Lottie i upitao ju je li zainteresirana da na svom Instagram profilu podijeli fotografiju crteža njenog brata Louisa.

Objasnio je: „Prvi je bio crtež Louisa i poludjeli su za njim! Nakon toga sam nacrtao Nialla i taj im se isto svidio. Zatim sam ih držao u iščekivanju – objavljivao sam fotografije procesa crtanja Harryjevog portreta, nakon toga sve se otelo kontroli.“

Nisu svi bili oduševljeni! „Bilo je i par komentara u kojima su ljudi rekli 'Vidio sam i bolje', a ja sam pomislio 'Pošteno', ali većina ih je ipak pozitivnih.

Zahvaljujući pomoći Lottie Tomlinson i svim Directionerima koji su padali u trans gledajući njegove realistične radove, Jack sada prima narudžbe osoba diljem svijeta, a započeo je i posao portretiranja slavnih osoba.

Sviđaju li vam se Jackovi radovi? Mislite li da je ipak trebao završiti školu?

L.B./izvor: Sugarscape

foto: Instagram

jack ede one direction portreti

Još vijesti