Slika nije pronađena

Kada je netko poznati pjevač ili pjevačica tada im svi žele udovoljiti. Oni imaju novac, poznanstva i veze, a i dalje imaju stalne prohtjeve kada se radi o stvarima u `backstageu`.

Bez obzira na to što u `backstageu` ili garderobi provode najmanje vremena, zvijezde svejedno imaju prohtjeve za svoj kratki boravak iza pozornice.

Naravno, tim ljudi se uvijek pobrine da pjevači imaju sve na mjestu baš onako kako su zamislili. Neki od njihovih prohtjeva se kose sa zdravom pameću, dok drugi imaju donekle razumne želje.

Ako ste se ikada pitali kakve zahtjeve vaši omiljeni pjevači imaju iza pozornice ovdje je odgovor:


Beyonce

Pjevačica ima vrlo velik ugovor s Pepsijem te se njezini zahtjevi uglavnom svode na to da napitak Coca-Cole ne dođe u dodir s njom. Bey ne smije biti viđena s Colom, a pogotovo ne na fotografijama. Oni koji opremaju sobu za njen dolazak moraju znati da temperatura mora biti 25 stupnjeva kako bi održala formu glasa. Isto tako sve mora biti opremljeno sa svijećama koje mirišu po ružama, a stolovi za hranu moraju biti pokriveni bijelim stolnjacima.


Rihanna

Kada Rihanna stiže na neki koncert onda zahtjeva sobu ili `backstage` koji je ful opremljen zastorima. Pjevačica preferira crne ili tamno plave zastore koji imaju ledeno plavi šifon. Isto tako životinjski print mora biti prisutan negdje u sobi, najčešće preferira leoparda. Isto tako želi potpuno čist pod u `backstageu` jer nekada zna hodati bosa, a voli i vaze koje su pune bijelih tulipana.Jay-Z

Reper uglavnom nastupa na velikim stadionima, a razlog tome može biti to što njegovu ekipu čini jako puno ljudi. Jay-Z ne zahtijeva jednu garderobu, nego čak njih 17! Sve sobe moraju imati temperaturu 25 stupnja. Ono što reper obavezno mora imati je stolica ili kauč za dvoje, na kojem on i Bey mogu sjediti i opustiti te prije njegovog nastupa. Osim toga, uvijek traži kvalitetnu teglu maslaca od kikirikija.


Madonna

Kada je Madonna počela sa svojom MDNA turnejom sve je iznenadila svojim spiskom želja. S Madonnom radi 200 osoba što uključuje 20 tjelohranitelja, osobnih kuhara, yoga instruktora, stručnjaka za akupunkturu i nekoga tko će skupljati njenu prljavu odjeću. Isto tako, kraljica popa zahtjeva 20 internacionalnih telefonskih linija na raspolaganju. Njena garderoba mora biti ispunjena crvenim i rozim ružama, a u svakoj wc školjci zahtijeva novu dasku.


Adele

U svojoj garderobi Adele želi salatu od piletine, najkvalitetnije vino i kutiju Marlboro cigareta. Možda je malo šokantna činjenica to što Adele puši, ali kako bi to sakrila vjerojatno koristi paketić žvaka koji isto ima na listi želja.


Marilyn Manson

Mnogi bi očekivali da kontroverzni pjevač zahtijeva nešto skroz bizarno, ali zapravo nije tako. Vjerovali ili ne pjevaču je najbitnije da ima u `backstageu` puno Haribo gumenih bombona. O gumenim medvjedićima se ne raspravlja s Mansonom jer njih jednostavno mora biti.


Will Ferrell

Iako nije pjevač, glumac Will Ferrell morao je završiti na ovoj listi. Dok je bio na turneji promocije filma 2008. probio je sve granice izmišljanja i prohtjeva. Komičar je zahtijevao električni skuter na tri kotača, slušalice-mikrofon u stilu Janet Jackson te naslikanu dugu na platnu koje se nalazi na točkićima. Postavlja se pitanje je li ovo bila samo komičareva podvala ili stvarne želje...nažalost, znamo da je odgovor ovo drugo.Izvor: therichest.com

Foto: gettyimages.com

I.P.

Pročitajte još:

Teške za poludjeti: pjevačice s kojima nitko više ne želi raditi

Bahati ili uvrijeđeni? Pjevači koji su napustili pozornicu za vrijeme koncerta

Nije im pomogla ni slava: celebovi koji su se htjeli izvući jer su popularni


celebovi pjevaci prohtjevi želje zahtjevi

Još vijesti