Slika nije pronađena

Oni su posvuda. Njihova nas nasmiješena i lijepa lica prate sa svih portala, novina i ekrana. Ma tko još nije čuo za ultra popularni bend One Direction? Doista, toliko su popularni da ih već nazivaju zarazom i infekcijom koja se širi.

Ipak, iako mislimo da znamo baš sve o njima, neke stvari lako mogu promaknuti u šumi činjenica koje nas svakodnevno zapljuskuju. Saznajte manje poznate činjenice o ovom bendu.

Bilo da se radi o rođendanskoj predstavi, koncertu ili reklami, početna cijena za ovaj bend je 21,000 funti! Dečki ne izlaze iz kuće za manje novaca.

Amazon je otkrio da je kalendar za 2012. godinu s dečkima iz One Direction najprodavaniji ikad. Ovako su iza sebe ostaviti kalendare s Bieberom, Lady Gagom i mnogim drugima.

Iako je bend iz Velike Britanije, nisu svi članovi ondje rođeni. Tako je Niall zapravo porijeklom iz Irske.


Nedavno su lansirali svoju limitiranu kolekciju mobilnih telefona, a radi se o liniji Nokia  C2-02 i Nokia  C3-00.

Prije nego što su postali slavni, svaki od članova benda je sam za sebe sudjelovao u 'X Factoru', ali nisu postigli nikakav uspjeh. Onda im je netko predložio da nastupe kao boy band i – ostalo je povijest.

Kada su oglasili da se prodaju karte za njihovu debitantsku turneju po Velikoj Britaniji, rasprodane su u roku 12 minuta!

Do sada su izdali čak tri knjige, a prva od njih pod nazivom 'One Direction: Forever Young (Our Official X Factor  Story) dospjela je čak  na prvo mjesto bestsellera u Sunday Timesu.

Fobije su fobije pa čak ih i slavni imaju. Liam iz One Directiona ima neobičan strah od – žlica. I sam priznaje da se radi o veoma čudnoj fobiji.

Katy Perry oduvijek je bila veliki fan One Directiona. Dok je radila na 'X Factoru' u nekoliko prilika je istaknula kako se divi njihovom talentu, a i sada ih često hvali preko Twittera.

Dečki često ističu kako su otvoreni za izlaske s obožavateljicama, a neki od njih priznaju i da vole starije žene. Tako je Niall priznao da je bio zaljubljen u jednu TV prezentericu koja je starija od njega punih 15 godina.

Harry se sa zebnjom prisjeća događaja iz djetinjstva, točnije imao je 10 godina i napala ga je strašna – koza.

U slobodno vrijeme svi dečki iz benda obožavaju surfanje. Nadaju se da će prosurfati na najvećim valovima na svim mjestima na svijetu. Jedan od najvećih zaljubljenika u surfanje je Liam.

Sve o svojim najdražim zvijezdama čitaj na Hej.hr!

Harry je bendu dao ime One Direction, a također kaže kako želi da mu prvo dijete bude kći i da se zove Darcy.

Producenti 'X Factora' tražili su od Nialla da ide na dijetu za vrijeme trajanja showa.

Liam je plakao dok je gledao 'Priču o igračkama 3', a Niall dok je gledao 'Potragu za Nemom'.

Liam je Niallu kupio lutku Baracka Obame u prirodnoj veličini za jedan Božić.


Zayn želi prestati pušiti jer zna da fanovi ne vole tu njegovu naviku.

Harry voli spavati gol!

Bend One Direction je ambasador igrice Pokemon Black and White te se pojavljuju u raznim reklamama i sličnim događanjima.

Niall ističe nimalo pohvalnu činjenicu – da je u životu pročitao samo jednu knjigu, a radi se o američkom klasiku 'Ubiti pticu rugalicu'.

Svi dečki žive u Londonu nedaleko jedan od drugoga, a Harry i Louis žive u istoj kući. Navodno im je kuća u totalnom neredu.


N.LJ.J.
Foto: Getty

Sve vijesti o One Direction i drugim zvijezdama pratite svakodnevno na www.hej.hr!

one direction

Još vijesti