Slika nije pronađena

Otkrijte tko se našao na Forbesovoj listi najplaćenijih ispod 30 te tko je ove godine najplaćenija zvijezda s nevjerojatnih 80 milijuna dolara zarade.

Prvo mjesto Forbesove liste najplaćenijih zvijezda ispod 30 je zauzeo ni manje ni više nego poznati pjevač Justin Bieber. U periodu od lipnja 2013. do lipnja ove godine 20-godišnjak je zaradio nevjerojatnih 80 milijuna  dolara. Do prvog mjesta došao je zahvaljujući svojoj turneji Believe koja mu je donijela zaradu od čak 209 milijuna dolara.

Justina u stopu prati britansko-irska grupa One Direction s iznosom od 75 milijuna dolara.

Na trećem mjestu nalazi se Taylor Swift sa 'sitnih' 64 milijuna dolara.

Prošlogodišnja 'pobjednica' časopisa Forbes je bila Lady Gaga koja je ovaj put pala na 8. mjesto i zaradila 'samo' 33 milijuna dolara.

Rihanna se, zahvaljujući svojoj suradnji s velikim brojem poznatih imena poput Jay-Za i Eminema, našla na 5. mjestu s 48 milijuna dolara. Ri-Rin profil je, nakon Bieberovog, najpopularniji na društvenim mrežama.

Zvijezda koja se 4 godine nije nalazila u prvih 100 Forbesove liste je Miley Cyrus koja je ove godine dospjela na 6. mjesto sa zaradom od 36 milijuna dolara.

U listi top 10 najplaćenijih zvijezda u kojoj dominiraju pjevači/ice, našla se i jedna glumica i to Jennifer Lawrence sa zaradom od 34 milijuna dolara.

Ovo je kompletna Forbesova lista deset najplaćenijih ljudi ispod 30 godina:

1. Justin Bieber, $80 milijuna

2. One Direction, $75 milijuna

3. Taylor Swift, $64 milijuna

4. Bruno Mars, $60 milijuna

5. Rihanna, $48 milijuna

6. Miley Cyrus, $36 milijuna

7. Jennifer Lawrence, $34 milijuna

8. Lady Gaga, $33 milijuna

9. Avicii, $28 milijuna

10. Skrillex, $18 milijuna

Foto: Instagram
Izvor: okmagazine.com.au
I.Č.

zarada lista Face zvijezde