Slika nije pronađena

Poznate superzvijezde, One Direction, svim fanovima diljem svijeta do­nose koncert sa zadnje svjetske turneje 'Where We Are' na velika platna! Samo 11. i 12. listopada, fanovi imaju priliku pogledati koncert u kinima CineStar i biti dio globalnog fenomena!

 

Koncert će biti prikazan u više od 50 zemalja svijeta s više od 10 000 projekcija tijekom jednog, nezaboravnog vikenda. One Direction, s koncertom 'Where We Are', obožavateljima daju jedinstvenu priliku da zajedno s članovima benda Niallom, Zaynom, Liamom, Harryjem i Louisom uživaju u fantastičnoj atmosferi te da dožive One Direction na način koji ni­kada neće zaboraviti.

Koncert je snimljen na rasprodanom stadionu San Siro u Milanu i jedinstvena je prilika koja omogućava prići slavnoj petorci najbliže moguće i čuti izvedbe njihovih najpoznatijih hitova kao što su 'What Makes You Beau­tiful', 'Story Of My Life' ili 'Midnight Memories' u jedinstvenoj atmosferi.

Prije samog koncerta, obožavatelji će dobiti priliku otići iza kulisa i vidjeti ekskluzivne snimke trenuka prije samog koncerta kao i do sada neobjavljeni intervju u trajanju od 15 minuta u kojem članovi benda otkrivaju neke sasvim osobne detalje… Cijeli koncert ima i hrvatske titlove!

Dođite u kina CineStar te zajedno s vašim prijateljima doživite nezaboravne trenutke jer po prvi puta vaš omiljeni bend možete gledati na velikim plat­nima i čuti njihove hitove u surround soundu!

Vaše ulaznice možete kupiti na blagajnama kina CineStar ili online na www.blitz-cinestar.hr.

Sve informacije o koncertu potražite na stranici Cinestara.

one direction koncert

Još vijesti