Slika nije pronađena

Ove subote dm i mladi riječki glazbenik Marko Tolja priredili su za sve posjetitelje Avenue Malla karaoke show u kojemu su svi prijavljeni natjecatelji imali priliku da poput pravih zvijezda, uživo zapjevaju s talentiranim pjevačem i pokušaju svojim pjevačkim i zabavljačkim umijećem osvojiti ulaznice za Markov koncert u Kazalištu Komedija koji će se održati 9. travnja te njegov novi CD Vrijeme briše istinu koji se može kupiti ekskluzivno u dm prodavaonicama.

Svojevrsno zagrijavanje za koncert Marka Tolja u Komediji počelo je već ove subote, Marko je najavio goste koncerta i pjesme koje će se naći na repertoaru koncerta za kojeg su karte rasprodane u roku od dva tjedna.

Zajedno s Markom, program u Avenue Mallu vodile je i njegova zvjezdana partnerica  iz popularnog show-a „Zvijezde pjevaju“  Tamara Loos koja će također nastupiti na koncertu u Komediji,  a oni su zajedno i zapjevali  kako bi ohrabrili natjecatelje u karaokama.

Kako bi, nakon četiri godina glazbenog sazrijevanja, Marko Tolja poklonio zagrebačkoj publici vrhunski, kulturno glazbeni događaj, na kazališnim daskama Komedije pridružit će mu se i glazbenici poput Đanija Stipanićeva i Ervina Baučića.

Marko Tolja koncert komedija dm karaoke avenue mall

Još vijesti